Houlo Video Downloader

Houlo Video Downloader 9.41

Опис

Houlo Video Downloader е моќен интернет софтвер кој ви овозможува да преземате видеа од широк опсег на веб-локации како YouTube, Twitch, LiveStream, Ustream, Periscope, Vimeo, NicoVideo, FC2 и DailyMotion. Со овој софтвер што ви стои на располагање, можете лесно да изградите колекција со врвен квалитет на вашите омилени видеа и да ги репродуцирате на вашиот HDTV или систем за домашно кино со најдобро корисничко искуство.

Овој софтвер е дизајниран да го направи преземањето видео лесно и без проблеми. Нуди брзи брзини на преземање што ви овозможуваат сериско преземање видеа од повеќе локации истовремено. Можете исто така да ги префрлите овие преземени видеа во скоро секој популарен формат веднаш на едно место.

Една од најимпресивните карактеристики на Houlo Video Downloader е неговата способност да презема онлајн видеа со 4K резолуција. Ова значи дека можете да уживате во висококвалитетна видео содржина на вашиот уред без губење на квалитетот. Дополнително, поддржува резолуции од 1440p и 1080p кои се совршени за оние кои сакаат да ја гледаат својата омилена содржина на нивниот HDTV или систем за домашно кино.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност сериски да конвертира различни видови видео во формат погоден за вашиот компјутер или мобилен уред со само еден клик. Можете да изберете од популарните формати како AVI, WMV, MPG MP4 MKV MOV и 3GP во зависност од тоа што најдобро функционира за вас.

Houlo Video Downloader има интуитивен интерфејс што им олеснува на корисниците да се движат низ различните достапни функции. Софтверот доаѓа и со вграден медиа плеер кој им овозможува на корисниците да ги прегледуваат преземените датотеки пред да ги претворат во посакуваниот формат.

Покрај неговите импресивни карактеристики и способности кога станува збор за преземање и конвертирање видеа онлајн; Houlo Video Downloader нуди и одлични услуги за поддршка на клиентите. Тимот зад овој производ е секогаш подготвен и подготвен да им помогне на корисниците кои може да наидат на какви било проблеми додека го користат софтверот.

Севкупно; ако барате ефикасен начин за преземање висококвалитетна видео содржина од повеќе веб-локации, тогаш Houlo Video Downloader треба да биде на врвот на вашата листа! Со своите брзи брзини на преземање; поддршка за повеќе резолуции; можности за конверзија на серии; интуитивен интерфејс; вграден медиа плеер; одлични услуги за поддршка на клиентите - нема сомнеж дека овој интернет софтвер ќе ги задоволи сите ваши потреби кога ќе дојде до пристап до квалитетна видео содржина на интернет!

Целосни спецификации
Издавач Houlo
Страница на издавачи http://www.houlo.com
Датум на издавање 2020-06-03
Датум на додавање 2020-06-03
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Преземи менаџери
Верзија 9.41
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 7842

Comments: