VocaTalk Personal Podcast

VocaTalk Personal Podcast 1.0.27

Опис

VocaTalk Personal Podcast е револуционерен софтвер кој ви овозможува лесно да генерирате лични подкасти. Овој софтвер за MP3 и аудио е дизајниран да ви помогне да креирате аудио документарци со звучни ефекти и музика во позадина, правејќи ја вашата содржина попривлечна и забавна.

Со VocaTalk, можете да копирате и залепите која било содржина во софтверот, да изберете музика и ефекти, да генерирате епизода и да ја преземете на вашиот iPod, Zune или кој било mp3 плеер. Процесот е едноставен и јасен - дури и ако немате претходно искуство во подкаст.

Една од најимпресивните карактеристики на VocaTalk е неговата способност автоматски да дели голема содржина на епизоди од 50-60 минути. Ова значи дека не треба да се грижите за рачно уредување или намалување на вашата содржина – VocaTalk го прави тоа наместо вас!

Софтверот користи технологија за обработка на дигитален сигнал за масажа на генерираниот говор. Ова осигурува дека слушањето епизода на VocaTalk е многу поудобно и позабавно од необработената технологија TTS (текст во говор). Резултатот е висококвалитетен аудио документарец кој звучи професионално и привлечно.

VocaTalk беспрекорно се интегрира со iTunes и Zune користејќи технологија за подкаст. Ова значи дека штом ќе генерирате епизода, лесно е да ја споделите со вашата публика на овие платформи.

Друга одлична карактеристика на VocaTalk Personal Podcast е неговата способност да генерира mp3-датотеки во квалитет на ЦД (44,1 KHz, стерео). Ова осигурува дека вашите епизоди звучат јасно и јасно на кој било уред.

Генерално, VocaTalk Personal Podcast нуди иновативно решение за секој што сака да креира лични подкасти брзо и лесно. Без разлика дали сте блогер кој бара нови начини да се вклучи со вашата публика или некој што сака да ги сподели своите размислувања за одредена тема - овој софтвер ве опфати!

Целосни спецификации
Издавач VocaMedia
Страница на издавачи http://www.vocamedia.com
Датум на издавање 2011-03-15
Датум на додавање 2011-03-15
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за објавување
Верзија 1.0.27
Барања за ОС Windows, Windows Vista, Windows Server 2008, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 2071

Comments: