Seven Transformation Pack

Seven Transformation Pack 5.1

Опис

Седум трансформациски пакет: Трансформирајте го вашиот кориснички интерфејс

Дали сте уморни од истиот стар изглед и чувство на вашиот оперативен систем Windows Vista, XP или Server 2003? Дали сакате да му дадете нов нов изглед кој е и модерен и стилски? Не гледајте подалеку од Seven Transformation Pack.

Seven Transformation Pack е софтверска програма која ќе го трансформира целиот ваш кориснички интерфејс, вклучително и екран за подигање со 7 теми, екран за добредојде и визуелен стил, како и нови икони и позадини. Овој софтвер ќе замени многу од ресурсите во Windows Vista, XP или Server 2003 за да му даде изглед и чувство на Windows 7.

Со поддршка за локализација, Seven Transformation Pack може да се измени за да се чита на други јазици. Можете да го измените vilang.sif за програма да чита на други јазици. Ова значи дека корисниците од целиот свет можат да уживаат во овој софтвер без никакви јазични бариери.

Една од највозбудливите карактеристики на Seven Transformation Pack е неговата способност да внесе промени во екранот за подигање, екран за добредојде/екран за најава. Овие екрани често се занемаруваат, но тие се важен дел од вашето корисничко искуство. Со Seven Transformation Pack можете да ги приспособите овие екрани со неверојатни визуелни слики што ќе го направат вашиот компјутер да се издвојува од останатите.

Покрај приспособувањето на овие екрани, Seven Transformation Pack исто така вклучува и нови ms-датотеки (визуелни стилови), нови икони за работна површина и датотеки, нови икони на лентата со алатки, дијалози за напредок икони на системската лента за звуци, нови позадини и некои популарни функции на Windows 7, како што се Aero Shake, Aero Snap, Aero Peek итн. Сите овие промени беспрекорно функционираат заедно за да создадат кохезивен кориснички интерфејс кој изгледа одлично на секој компјутер.

Процесот на инсталација за Seven Transformation пакетот е едноставен и јасен. Откако ќе се инсталира, ќе можете да ги видите непосредните промени на вашиот десктоп. Пакетот за трансформација доаѓа со интерфејс кој е лесен за употреба кој го олеснува прилагодувањето дури и за почетниците. Не ви треба никакво техничко знаење или експертиза; само следете ги упатствата дадени од овој софтвер и за неколку минути ќе имате оперативен систем со сосема нов изглед!

Седумте трансформациски пакети се дизајнирани имајќи ги предвид перформансите. Не троши многу меморија, ниту го забавува вашиот компјутер. Ова значи дека ги добивате сите овие неверојатни визуелни подобрувања без да ги жртвувате перформансите или брзината.

Како заклучок, ако барате лесен начин да го трансформирате вашиот стар оперативен систем во нешто модерно, елегантно и стилски, тогаш не гледајте подалеку од седум пакети трансформации. Со својот широк спектар на опции за прилагодување, лесен процес на инсталација и одличен перформанси, овој софтвер сигурно ќе ги импресионира сите што сакаат интерфејсот на нивниот компјутер да се трансформира во нешто посебно!

Целосни спецификации
Издавач Windows X
Страница на издавачи http://www.windowsxlive.net/
Датум на издавање 2011-03-31
Датум на додавање 2011-03-30
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Кожи
Верзија 5.1
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows 2003, Windows Vista
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 82718

Comments: