Bluetooth Stack for Windows by Toshiba

Bluetooth Stack for Windows by Toshiba 8.00.03

Опис

Bluetooth Stack за Windows од Toshiba е софтвер за двигатели што овозможува поврзување со Bluetooth на вашиот компјутер со Windows. Ова ажурирање сега поддржува Bluetooth 3.0 за пренос со голема брзина, поддржува дополнителен Bluetooth хардвер и поправа неколку проблеми.

Со овој софтвер инсталиран на вашиот компјутер, можете лесно да се поврзете со други уреди со овозможен Bluetooth, како што се паметни телефони, таблети, слушалки, звучници и друго. Софтверот обезбедува беспрекорна врска помеѓу вашиот компјутер и други уреди без потреба од кабли или жици.

Една од клучните карактеристики на ова ажурирање е неговата поддршка за технологијата Bluetooth 3.0 што овозможува побрзи стапки на пренос на податоци во споредба со претходните верзии на Bluetooth. Ова значи дека можете брзо и лесно да префрлате големи датотеки како фотографии или видеа.

Покрај поддршката за нов хардвер, ова ажурирање поправа и неколку проблеми што беа присутни во претходните верзии на софтверот. Тие вклучуваат проблеми со компатибилноста со одредени уреди и проблеми со стабилноста при поврзување на повеќе уреди одеднаш.

Процесот на инсталација е јасен и лесен за следење. Откако ќе се инсталира, софтверот работи во заднина без видливо влијание врз перформансите на системот.

Севкупно, ако барате сигурен софтвер за драјвери кој овозможува беспрекорно поврзување со Bluetooth на вашиот компјутер со Windows, тогаш не гледајте подалеку од Bluetooth Stack за Windows на Toshiba. Со поддршката за нов хардвер и подобрените перформанси во однос на претходните верзии, тој е суштинска алатка за секој што треба безжично да го поврзе својот компјутер со други уреди.

Клучни карактеристики:

- Поддржува технологија Bluetooth 3.0

- Поддржува дополнителен хардвер

- Поправа неколку проблеми со компатибилноста

- Лесен процес на инсталација

- Беспрекорна врска помеѓу компјутер и други уреди

Системски барања:

- Microsoft Windows XP SP2/SP3 (32-битни)

- Microsoft Windows Vista SP1/SP2 (32-битни или 64-битни)

- Microsoft Windows 7 (32-битен или 64-битен)

Заклучок:

Bluetooth Stack за Windows на Toshiba е суштинска алатка ако ви треба сигурно безжично поврзување помеѓу вашиот компјутер и други уреди како паметни телефони или звучници. Со неговата поддршка за нов хардвер, вклучувајќи побрзи стапки на пренос на податоци преку технологијата Bluetooth 3.0, заедно со подобрената стабилност во однос на претходните верзии на софтверот, го прават одличен избор доколку сакате да го надградите вашето тековно поставување.

Процесот на инсталација е доволно едноставен, дури и ако не сте познавачи на технологијата, па нема причина да не го пробате денес!

Целосни спецификации
Издавач Toshiba
Страница на издавачи http://www.toshiba.com/
Датум на издавање 2011-04-26
Датум на додавање 2011-04-26
Категорија Возачи
Под категорија Мрежни драјвери
Верзија 8.00.03
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања Windows 2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 17
Вкупно преземања 148717

Comments: