Compaq ADI SoundMax Integrated Digital Audio

Compaq ADI SoundMax Integrated Digital Audio 5.12.01.5240 A

Windows / Ivan Johansen / 148492 / Целосни спецификации
Опис

Compaq ADI SoundMax Integrated Digital Audio е пакет со драјвери кој го содржи потребниот софтвер за да го овозможи звучниот уред во вашиот лаптоп. Овој драјвер обезбедува кориснички интерфејс за поставување и конфигурирање на поставките за аудио. Пакетот е компатибилен со различни оперативни системи и модели на преносни компјутери, што го прави суштинска алатка за секој кој сака да ужива во висококвалитетен звук на својот компјутер.

Интегрираната дигитална аудио технологија ADI SoundMAX е дизајнирана да дава врвни аудио перформанси, што ја прави идеална за мултимедијални апликации како што се игри, репродукција на музика и видео стриминг. Со овој двигател инсталиран на вашиот компјутер, можете да очекувате кристално чист квалитет на звукот што го подобрува вашето целокупно компјутерско искуство.

Една од клучните карактеристики на интегрираното дигитално аудио Compaq ADI SoundMax е неговата компатибилност со широк опсег на оперативни системи. Без разлика дали користите Windows XP или Windows 10, овој двигател ќе работи беспрекорно со вашиот систем. Дополнително, поддржува и 32-битни и 64-битни верзии на овие оперативни системи.

Друга предност на користењето на овој пакет драјвери е неговата компатибилност со различни модели на преносни компјутери од различни производители. Некои од поддржаните модели вклучуваат серии за преносни компјутери Compaq Presario CQ40, серии за преносни компјутери HP Pavilion dv4, серии за преносни компјутери HP Pavilion dv5, меѓу другото.

Инсталирањето на интегрираното дигитално аудио Compaq ADI SoundMax на вашиот компјутер е лесно и едноставно. Едноставно преземете го пакетот од нашата веб-страница и стартувајте ја датотеката за поставување. Процесот на инсталација ќе ве води низ секој чекор до завршување.

Откако ќе се инсталира на вашиот компјутер, можете да пристапите до корисничкиот интерфејс со кликнување на иконата на звучникот во лентата со задачи или со одење до Контролен панел > Звуци и аудио уреди > картичката Јачина на звук > Напредно копче во делот Поставки на звучникот > Копче Својства во делот Јачина на звук на уредот > Картичка Нивоа каде што можете да ги прилагодите нивоата на јачина на звук за различни извори на звук како што се звучници или слушалки.

Покрај обезбедувањето висококвалитетни перформанси на звукот и функции за лесно користење, како што е интуитивен кориснички интерфејс за цели на поставување/конфигурација; Compaq ADI SoundMax интегрираното дигитално аудио исто така нуди одлични услуги за поддршка на клиентите преку е-пошта или телефон, доколку е потребно за време на процесите на инсталација/употреба, што го прави еден од нашите врвни препорачани драјвери достапни денес!

Генерално, топло го препорачуваме интегрираното дигитално аудио Compaq ADI SoundMax како суштинска алатка за секој кој сака да ужива во перформансите на звукот со висок квалитет додека ги користи своите лаптоп компјутери!

Целосни спецификации
Издавач Ivan Johansen
Страница на издавачи http://www.padowan.dk
Датум на издавање 2011-04-26
Датум на додавање 2011-04-26
Категорија Возачи
Под категорија Аудио драјвери
Верзија 5.12.01.5240 A
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања Windows 98/ME/NT/2000/XP
Цена Free
Преземања неделно 10
Вкупно преземања 148492

Comments: