Prime Desktop 3D

Prime Desktop 3D 1.6

Windows / Dmytro Lystopad / 697 / Целосни спецификации
Опис

Prime Desktop 3D е револуционерен софтвер кој внесува нова димензија на вашето искуство на работната површина. Тоа е лесен 3D десктоп за Windows XP/Vista/7 кој доаѓа интегриран со 3D менувач на прозорци. Со својот уникатен интерфејс, Prime Desktop 3D нуди извонредно и привлечно корисничко искуство.

Една од истакнатите карактеристики на Prime Desktop 3D е неговата функција за автоматско вклучување/исклучување. Ова значи дека софтверот автоматски ќе се вклучи кога ќе го стартувате компјутерот и ќе се исклучи кога ќе го исклучите. Ова го прави лесен за користење и гарантира дека секогаш имате пристап до најновата верзија на софтверот.

Друга одлична карактеристика на Prime Desktop 3D е неговата мала големина и малата употреба на меморија. За разлика од другите софтвери за подобрување на работната површина, Prime Desktop 3D не троши премногу системски ресурси, што значи дека работи непречено дури и на постари компјутери.

Лесната контролна карактеристика на Prime Desktop 3D им олеснува на корисниците да ги приспособат своите работни површини според нивните преференции. Можете лесно да ја менувате сликата за заднина, да додавате или отстранувате икони од работната површина, да ги приспособите нивоата на транспарентност и многу повеќе.

Prime Desktop 3D е оптимизиран и за повеќејадрени процесори, што значи дека може да ја искористи целата достапна процесорска моќ на вашиот компјутер. Ова резултира со побрзи перформанси и помазни транзиции помеѓу прозорците.

Генерално, ако барате моќен, но лесен софтвер за подобрување на работната површина со уникатни карактеристики како автоматско вклучување/исклучување и оптимизација со повеќе јадра, тогаш не гледајте подалеку од Prime Desktop 3D!

Целосни спецификации
Издавач Dmytro Lystopad
Страница на издавачи http://www.primedesktop3d.com
Датум на издавање 2011-05-15
Датум на додавање 2011-05-20
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Менаџери за виртуелна работна површина
Верзија 1.6
Барања за ОС Windows XP/Vista/7
Барања Processor x86/x86-64 with MMX support, Video Card Drivers with OpenGL 2.0 support
Цена $29.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 697

Comments: