mediAvatar Ringtone Maker

mediAvatar Ringtone Maker 2.0.4.0303

Windows / mediAvatar Software Studio / 131 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од користење на истите стари мелодии на вашиот мобилен телефон? Дали сакате да креирате персонализирани мелодии кои го одразуваат вашиот уникатен стил и личност? Не гледајте подалеку од MediAvatar Ringtone Maker, врвната алатка за создавање приспособени мелодии од која било аудио или видео датотека.

Со MediaAvatar Ringtone Maker, можете лесно да конвертирате MP3, AMR, AMR(3G), M4R, M4A, OGG, WAV формати во висококвалитетни мелодии за вашиот iPhone, BlackBerry, Google телефон, Windows Mobile уред или кој било друг мобилен телефон. Без разлика дали сакате да користите омилена песна како тон на ѕвонење или да создадете уникатен звучен ефект за дојдовни повици и пораки – овој софтвер ве покрива.

Една од најдобрите работи за МедиАватар на рингтонови е неговата леснотија на користење. Интуитивниот интерфејс го олеснува изборот на аудио или видео датотека што сакате да ја претворите во рингтон. Можете исто така да изберете кој дел од датотеката сакате да го користите како тон на ѕвонење со поставување на почетните и крајните точки со прецизна точност.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со повеќе мобилни уреди. Без разлика дали имате iPhone 12 Pro Max или постар модел на Нокиа – MediaAvatar Ringtone Maker може да креира мелодии кои се оптимизирани за вашиот специфичен уред. Ова значи дека без разлика каков тип на телефон имате – можете да уживате во висококвалитетни приспособени мелодии на ѕвонење без никаква мака.

Покрај создавањето стандардни тонови на ѕвонење во различни формати како MP3 и WAV - MediaAvatar Ringtone Maker, исто така, им овозможува на корисниците да применуваат ефекти за избледување/излез на нивните креации. Ова додава дополнителен слој на прилагодување и креативност кога станува збор за правење персонализирани мелодии.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за создавање приспособени тонови на ѕвонење од која било аудио или видео датотека - не гледајте подалеку од MediAvatar Ringtone Maker. Со својот широк опсег на поддржани формати и компатибилност со повеќе мобилни уреди – овој софтвер сигурно ќе стане ваше најдобро решение за сите работи поврзани со персонализирани звуци на мобилните уреди!

Целосни спецификации
Издавач mediAvatar Software Studio
Страница на издавачи http://www.mediavideoconverter.com
Датум на издавање 2011-07-12
Датум на додавање 2011-07-19
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 2.0.4.0303
Барања за ОС Windows XP/Vista/7
Барања 1GHz Intel/AMD processor or above;256MB RAM;50MB space for installation
Цена $19.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 131

Comments: