Microsoft Camera Codec Pack

Microsoft Camera Codec Pack 0652.0621

Опис

Microsoft Camera Codec Pack: Крајното решение за прегледување на формати на датотеки специфични за уредот

Дали сте уморни од тоа што не можете да ги прегледате форматите на датотеки специфични за вашиот уред на вашиот Windows компјутер? Дали сакате решение што може да овозможи прегледување на овие датотеки во Windows Live Photo Gallery и друг софтвер базиран во Windows Imaging Codecs (WIC)? Не гледајте подалеку од Microsoft Camera Codec Pack.

Оваа моќна алатка е дизајнирана да обезбеди беспрекорна поддршка за широк опсег на формати на датотеки специфични за уредот, вклучувајќи датотеки со слики RAW од популарните брендови на фотоапарати како што се Canon, Nikon, Sony, Olympus и многу повеќе. Со Microsoft Camera Codec Pack инсталиран на вашиот компјутер, можете лесно да ги прегледувате и управувате овие датотеки без да морате да ги конвертирате во друг формат.

Но, тоа не е се. Microsoft Camera Codec Pack нуди и напредни функции што го прават неопходна алатка за професионални фотографи и ентузијасти. Еве некои од клучните придобивки:

1. Подобрен квалитет на сликата

Со Microsoft Camera Codec Pack, можете да уживате во подобрен квалитет на сликата кога гледате датотеки со слики RAW на вашиот компјутер. Тоа е затоа што алатката користи напредни алгоритми за декодирање на сликите со поголема точност и детали од другите софтверски решенија.

2. Подобрена ефикасност на работниот тек

Со овозможување директен пристап до формати на датотеки специфични за уредот во Windows Live Photo Gallery и други софтверски апликации базирани на WIC, Microsoft Camera Codec Pack го рационализира вашиот работен тек и заштедува време со елиминирање на потребата за рачна конверзија или алатки од трети страни.

3. Широка компатибилност

Microsoft Camera Codec Pack е компатибилен со широк опсег на уреди од големи производители на камери како што се Canon, Nikon, Sony, Olympus, Pentax, Leica и други. Ова значи дека без разлика каков тип на камера користите или каков формат произведува - големи се шансите овој пакет со кодек да може да се справи со него!

4. Лесна инсталација и поставување

Инсталирањето на Microsoft Camera Codec Pack е лесно - едноставно преземете го инсталаторот од нашата веб-локација или преку услугата Windows Update (ако е достапна), а потоа следете едноставни упатства дадени за време на процесот на инсталација! Откако ќе се инсталира правилно на вашиот систем, нема ништо друго освен да уживате во неговите придобивки!

5. Бесплатни и редовни ажурирања

Мајкрософт обезбедува редовни ажурирања за своите производи, вклучувајќи го овој пакет со кодек кој обезбедува компатибилност со најновите модели на камери објавени од производителите ширум светот! И најдобриот дел? Тоа е потполно бесплатно!

Во заклучок,

Ако барате сигурно решение кое овозможува беспрекорно гледање на формати на датотеки специфични за уредот на вашиот компјутер со Windows - не гледајте подалеку од Microsoft Camera Codec Pack! Со своите напредни функции како подобрен квалитет на сликата; подобрена ефикасност на работниот тек; широка компатибилност со различни уреди; лесен процес на инсталација и поставување плус бесплатни редовни ажурирања - оваа алатка има сè што им е потребно и на професионалните фотографи, како и на ентузијастите кои сакаат беспрекорно искуство додека управуваат со нивната колекција на фотографии!

Целосни спецификации
Издавач Microsoft
Страница на издавачи http://www.microsoft.com/
Датум на издавање 2011-08-12
Датум на додавање 2011-07-26
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Аплети и додатоци
Верзија 0652.0621
Барања за ОС Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 3422

Comments: