NoVirusThanks Malware Remover Portable

NoVirusThanks Malware Remover Portable 3.1

Windows / NoVirusThanks / 1387 / Целосни спецификации
Опис

NoVirusThanks Malware Remover Portable е моќен безбедносен софтвер кој обезбедува сеопфатна заштита од малициозен софтвер, тројанци, црви и други малициозни закани. Оваа апликација е дизајнирана да открива и отстранува одредени видови на малициозен софтвер што може да го оштети вашиот компјутер и да ги загрози вашите лични податоци.

Со NoVirusThanks Malware Remover Portable, можете да бидете сигурни дека вашиот компјутер е заштитен од најновите закани. Софтверот вклучува напредна технологија за скенирање која брзо ги идентификува и отстранува сите малициозни датотеки или програми на вашиот систем. Исто така, има способност да отстранува непријателски софтвер, шпионски софтвер и реклами.

Една од клучните карактеристики на NoVirusThanks Malware Remover Portable е неговото брзо време на скенирање. За разлика од другиот безбедносен софтвер за кој може да бидат потребни часови за да го скенира вашиот систем за закани, оваа апликација го комплетира скенирањето за само неколку минути. Ова значи дека можете редовно да извршувате скенирања без да се грижите за забавување на вашиот компјутер или прекинување на други програми со високи ресурси.

Друга придобивка од користењето на NoVirusThanks Malware Remover Portable е неговата мала употреба на меморија. Дури и кога работи заедно со други апликации со интензивни ресурси, овој софтвер не користи многу меморија или не ги забавува перформансите на вашиот систем.

NoVirusThanks Malware Remover Portable исто така нуди заштита во реално време од нови закани кога ќе се појават. Програмата постојано го следи вашиот систем за сомнителна активност и ве предупредува доколку открие какви било потенцијални закани.

Покрај неговите моќни можности за откривање малициозен софтвер, NoVirusThanks Malware Remover Portable исто така вклучува низа дополнителни функции дизајнирани да го подобрат вашето целокупно безбедносно држење. Тие вклучуваат:

- Карантин: кој било откриен малициозен софтвер или сомнителни датотеки автоматски се преместуваат во карантин каде што не можат да му наштетат на вашиот систем.

- Прилагодено скенирање: можете да приспособите скенирање врз основа на одредени папки или типови датотеки.

- Автоматски ажурирања: програмата автоматски се ажурира со најновите дефиниции за вируси за да имате секогаш ажурирана заштита.

- Лесен за користење интерфејс: Корисничкиот интерфејс е интуитивен и лесен за употреба дури и за оние со ограничено техничко знаење.

Генерално, NoVirusThanks Malware Remover Portable е одличен избор за секој што бара сигурна заштита од малициозен софтвер и други малициозни закани. Неговото брзо време на скенирање, малата употреба на меморија, можностите за заштита во реално време го прават идеално решение и за домашните корисници и за бизнисите кои сакаат мир на умот знаејќи дека нивните системи се безбедни од сајбер напади.

Целосни спецификации
Издавач NoVirusThanks
Страница на издавачи http://www.novirusthanks.org/
Датум на издавање 2011-07-27
Датум на додавање 2011-07-27
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Анти-шпионски софтвер
Верзија 3.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1387

Comments: