iFavor Bookmark Manager

iFavor Bookmark Manager 2.0 Build 75

Опис

iFavor Bookmark Manager е моќна програма за конвертор, извозник и увозник на обележувачи што го олеснува управувањето со вашите обележувачи низ различни прелистувачи. Без разлика дали се префрлате од еден прелистувач на друг или едноставно сакате да ги консолидирате вашите обележувачи во една датотека, iFavor Bookmark Manager ве покрива.

Со iFavor Bookmark Manager, можете да ја конвертирате целата колекција на обележувачи (исто така познати како Омилени во Internet Explorer) помеѓу различни прелистувачи со само неколку кликања. На пример, ако сте користеле Firefox, но сакате да се префрлите на Internet Explorer или Opera, iFavor Bookmark Manager може да ви помогне беспрекорно да ја извршите транзицијата.

Една од клучните карактеристики на менаџерот за обележувачи iFavor е неговата способност селективно да конвертира поединечни обележувачи или групи обележувачи од еден формат на прелистувач во друг. Ова значи дека ако ви требаат само одредени обележувачи од Firefox или Chrome во вашиот нов прелистувач, не мора да извезувате сè, а потоа рачно да го избришете она што не ви треба.

Друга корисна карактеристика на iFavor Bookmark Manager е неговата способност да извезува повеќе обележувачи на прелистувачот како датотеки што може да се зачуваат за подоцнежна употреба. Ова значи дека ако работите на повеќе компјутери или уреди и сакате пристап до истиот сет на обележувачи на сите нив, се што треба да направите е да ги извезете еднаш и потоа да ги увезете во соодветниот прелистувач на секој уред.

iFavor Bookmark Manager исто така им олеснува на корисниците кои се нови во софтверот за управување со обележувачи преку обезбедување на интуитивен интерфејс кој е лесен за користење дури и за почетници. Програмата ги води корисниците низ секој чекор од процесот на конверзија со јасни упатства и корисни совети на патот.

Севкупно, iFavor Bookmark Manager е суштинска алатка за секој кој сака поголема контрола врз нивното искуство со прелистување веб. Со своите моќни способности за конверзија и кориснички интерфејс, овој софтвер им олеснува на корисниците на кое било ниво на вештина лесно да управуваат со нивните омилени веб-локации преку повеќе прелистувачи.

Целосни спецификации
Издавач Ifavorsoft
Страница на издавачи http://www.ifavorsoft.com
Датум на издавање 2011-08-12
Датум на додавање 2011-08-12
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 2.0 Build 75
Барања за ОС Windows 95, Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 133

Comments: