MarkAble

MarkAble 2.3.1

Опис

MarkAble: Крајното решение за слушателите на аудио книги и поткасти

Дали сте страствен слушател на аудио книги или подкаст кој поседува Apple iPod или користи iTunes за да ги слуша вашите омилени книги? Ако е така, знаете колку е важно да имате одлика за обележување што ќе запомни каде сте застанале во вашата книга. Тука влегува MarkAble.

MarkAble е моќен софтвер за MP3 и аудио дизајниран специјално за слушатели на подкасти и аудио книги кои поседуваат Apple iPod или користат iTunes. Ви овозможува лесно да конвертирате аудио книги од различни извори во формат што може да се означи како книгите од Audible.com.

Со MarkAble, повеќе не треба да се грижите дали ќе го изгубите вашето место во вашата омилена книга кога се префрлате помеѓу уреди. Без разлика дали слушате на вашиот iPod, iPhone, iPad или компјутер, MarkAble гарантира дека вашиот напредок е зачуван и синхронизиран на сите ваши уреди.

Но, што ако аудио книгите што сакате да ги слушате не се од Audible.com? Што ако се во различни формати како што се MP3-датотеки од подкасти или аудио ЦД-а/ленти што сте ги купиле? Ова е местото каде што MarkAble навистина блеска.

MarkAble ви овозможува лесно да ги конвертирате овие различни формати во формат за обележување компатибилен со уредите iTunes и Apple. Повеќе не треба сами да поминувате низ мачниот процес на рачно креирање обележувачи – MarkAble го прави сето тоа за вас автоматски!

Една од најдобрите работи за MarkAble е неговата леснотија на користење. Софтверот е дизајниран со едноставност на ум, така што дури и оние кои не се упатени во технологијата можат лесно да се движат низ неговите карактеристики. Сè што е потребно е само неколку кликања и Voila! Вашата аудиокнига ќе биде подготвена за репродукција на кој било уред.

Друга одлична карактеристика на MarkAble е неговата способност да ракува со големи збирки аудио книги без напор. Можете да обработувате сериски повеќе датотеки одеднаш што заштедува време и напор во споредба со рачно правење еден по еден.

Покрај тоа, оваа најнова верзија ги поправи проблемите со ракување со датотеки со многу кратко времетраење што значи уште поголема компатибилност со различни извори!

Севкупно, ако барате лесно за користење решение кое ќе овозможи беспрекорна репродукција на сите уреди на Apple, а истовремено ќе заштеди време за конвертирање на различни формати на датотеки во оние што можат да се обележат - не гледајте подалеку од Markable!

Целосни спецификации
Издавач iPodSoft
Страница на издавачи http://www.ipodsoft.com/
Датум на издавање 2011-09-01
Датум на додавање 2011-08-31
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за објавување
Верзија 2.3.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows NT 4, Windows 2000, Windows 98, Windows, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 2482

Comments: