Link Commander Lite

Link Commander Lite 4.6.4

Опис

Link Commander Lite: Крајната алатка за управување со обележувачи

Дали сте уморни од префрлањето помеѓу различни прелистувачи само за да пристапите до вашите обележувачи? Дали ви е тешко да ги следите сите ваши омилени веб-страници и врски? Ако е така, тогаш Link Commander Lite е решението што го баравте.

Link Commander Lite е моќна алатка за управување со обележувачи која ви овозможува да ги чувате сите ваши обележувачи на едно место. Со овој софтвер, можете лесно да ги организирате и управувате вашите обележувачи низ повеќе прелистувачи и уреди. Без разлика дали користите Chrome, Firefox, Safari или кој било друг модерен прелистувач, Link Commander Lite ве покрива.

Една од клучните карактеристики на Link Commander Lite е неговата способност да ги синхронизира вашите обележувачи помеѓу различни прелистувачи и компјутери. Ова значи дека без разлика каде сте или кој уред го користите, сите ваши обележувачи ќе ви бидат достапни на дофат на раката. Можете исто така лесно да направите резервна копија на вашата колекција и да ја заштитите со лозинка за дополнителна безбедност.

Друга одлична карактеристика на Link Commander Lite е неговата функционалност за пребарување. Со овој софтвер, пребарувањето низ вашата колекција обележувачи никогаш не било полесно. Можете брзо да ја пронајдете веб-локацијата или врската што ви треба со едноставно внесување на клучен збор или фраза.

Покрај организирањето и управувањето со вашите обележувачи, Link Commander Lite помага и да се обезбеди нивниот квалитет со автоматско потврдување на врските и проверка за дупликати. Ова заштедува време со елиминирање на скршените врски или дупликатните записи од натрупување на вашата колекција.

Но, тоа не е сè - Link Commander Lite оди над и подалеку со преземање икони и дополнителни информации и од сајтовите. Ова го олеснува идентификувањето на секој обележувач на прв поглед, без да мора да кликнете на секој поединечно.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за управување со обележувачи која работи на повеќе прелистувачи и уреди, тогаш не гледајте подалеку од Link Commander Lite. Пробајте го денес!

Преглед

Иако многу луѓе се посветени корисници на еден прелистувач, многу други сметаат дека се префрлаат напред-назад помеѓу различни прелистувачи, во зависност од тоа што прават. Ние тежнееме да го фаворизираме Firefox, на пример, но честопати се наоѓаме себеси како тестираме додатоци за Chrome и Internet Explorer и потоа - во случајот со Chrome, во секој случај - извесно време се вртиме во тој прелистувач. Ова станува проблем кога сакаме да посетиме локација што сме ја обележале, само за да откриеме дека никогаш не сме ја обележале страницата во прелистувачот што го користиме. Link Commander Lite е едноставно решение за овој проблем; со тоа што им дозволува на корисниците да зачувуваат обележувачи во посебна апликација, програмата ги држи при рака обележувачите без разлика каков прелистувач го користите.

Интерфејсот на програмата е едноставен и интуитивен, со големи, добро означени копчиња кои ги претставуваат нејзините главни функции. Корисниците можат рачно да внесуваат обележувачи или да ги увезуваат со едноставен волшебник од различни прелистувачи, вклучувајќи Firefox, Chrome, Internet Explorer, Safari, Opera и многу повеќе. Извезувањето обележувачи на одреден прелистувач е исто толку лесно. Особено ни се допадна функцијата Drop Trap на програмата; оваа мала кутија може да се постави каде било на вашата работна површина додека работи Link Commander Lite, а додавањето обележувач на програмата е едноставно како влечење и пуштање на квадрат. Онлајн датотеката за помош на апликацијата е добро напишана и темелна. Генерално, откривме дека Link Commander Lite е забавен и лесен начин за следење на нашите обележувачи низ повеќе прелистувачи.

Link Commander Lite има пробен период од 30 дена. Се инсталира и деинсталира без проблеми. Ја препорачуваме оваа програма на сите корисници.

Целосни спецификации
Издавач Resort Labs
Страница на издавачи http://www.resortlabs.com
Датум на издавање 2011-09-06
Датум на додавање 2011-09-06
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 4.6.4
Барања за ОС Windows, Windows 2000, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1239

Comments: