Tansee iPod Transfer Photo

Tansee iPod Transfer Photo 5.0.0.0

Опис

Дали сте уморни од губење на вашите скапоцени фотографии на вашиот iPod? Дали сакате лесно да направите резервна копија на сите ваши фотографии од iPod на компјутер базиран на Windows? Не гледајте подалеку од Tansee iPod Transfer Photo, врвниот софтвер за резервни копии за сите ваши потреби за фотографии.

Tansee iPod Transfer Photo е лесен за користење софтвер кој ви овозможува да копирате фотографии од вашиот iPod на компјутер базиран на Windows со минимален напор. Со целосна поддршка за пренос на слики со целосна резолуција, овој софтвер гарантира дека сите ваши фотографии се резервни копии со нивниот оригинален квалитет.

Apple ги интегрираше сите ваши фотографии во датотека ithmb, до која корисниците не можат директно да пристапат. Сепак, Tansee iPod Transfer Photo ја користи внатрешната база на податоци на iPod за да ги прикаже и пренесе вашите фотографии веднаш. Ова значи дека можете лесно да ги префрлите сите ваши омилени спомени од еден уред на друг без никакви проблеми.

Една од најдобрите карактеристики на Tansee iPod Transfer Photo е неговата способност да го прилагоди стилот на прелистувачот и форматот на резервната датотека (.BMP или. JPEG). Ова значи дека можете да го персонализирате како ги гледате и складирате вашите слики според она што најдобро функционира за вас. Дополнително, овој софтвер нуди многу специјални поставки за персонализирање на тоа како правите резервна копија и управување со вашата библиотека со фотографии.

Друга одлична карактеристика е неговата функција за автоматско откривање. Секогаш кога ќе приклучите уред iPod на компјутер, Tansee автоматски го открива и веднаш ги прикажува сите достапни фотографии. Ова го прави неверојатно лесно за корисниците кои имаат повеќе уреди или често се префрлаат меѓу нив.

Tansee е целосно компатибилен со сите постоечки модели, вклучувајќи:

-  iPod

-  iPod Photo

-  iPod mini

-  iPod shuffle

-  iPod nano

-  iPod видео (вклучувајќи го и изданието Хари Потер)

- нови модели како што се:

- нов iPod shuffle

- нов iPod nano

- класичен

- допир

Со корисничкиот интерфејс и интуитивниот дизајн на Tansee, правењето резервна копија и управувањето со големи количини на податоци никогаш не било полесно. Без разлика дали станува збор за организирање албуми или пренесување датотеки помеѓу уреди, овој софтвер обезбедува се што е потребно за непречено управување.

Како заклучок, ако барате сигурен софтвер за резервна копија што ќе ги чува сите тие скапоцени спомени безбедни на кој било компјутер базиран на Windows, тогаш не гледајте подалеку од моќното, но сепак едноставно решение на Tansee!

Целосни спецификации
Издавач Tansee
Страница на издавачи http://www.tansee.com/
Датум на издавање 2008-04-02
Датум на додавање 2011-11-08
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Комунални услуги за iPod
Верзија 5.0.0.0
Барања за ОС Windows XP/Vista/7
Барања None
Цена $19.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 13750

Comments: