SSH Explorer

SSH Explorer 1.98

Windows / Hidden Bits Software / 18344 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од досадниот и долг процес на далечинско управување со серверот Линукс? Не гледајте подалеку од SSH Explorer, новата генерација SSH/Telnet клиент и терминален емулатор што го олеснува управувањето со вашите сервери.

Со својот интуитивен интерфејс, навигацијата низ оддалечените директориуми и датотеки е исто толку лесно како да се на вашиот домашен компјутер. Панелот File View ви овозможува лесно да работите со далечински датотеки, додека интегрираниот уредувач на текст и SFTP клиентот се секогаш на дофат на раката кога треба да уредувате или префрлате датотеки.

Но, SSH Explorer не застанува тука. Вклучува и пакет корисни команди за Линукс, за да не мора повеќе да ги запомнувате и пишувате. И ако тоа не е доволно, тоа дури ви овозможува да креирате свои фрагменти за уште поефикасно управување.

SSH Explorer поддржува VT100 терминална емулација, како и протоколи SSH1, SSH2 и Telnet. Ова значи дека без разлика со кој тип на сервер работите, SSH Explorer ве покрива.

Но, она што навистина го издвојува SSH Explorer е неговиот кориснички интерфејс. За разлика од другите терминални емулатори кои можат да бидат застрашувачки за почетниците или бараат големо познавање на интерфејсите на командната линија, SSH Explorer ја прави далечинската администрација на серверот достапна за секого.

Без разлика дали сте искусен системски администратор или штотуку почнувате во светот на серверите на Linux, SSH Explorer е совршена алатка за далечинско управување лесно и пријатно.

Па зошто да чекаме? Преземете го SSH Explorer денес и искусете ја моќта на ефикасното управување со серверот на вашите прсти!

Целосни спецификации
Издавач Hidden Bits Software
Страница на издавачи http://www.sshexplorer.com
Датум на издавање 2011-11-27
Датум на додавање 2011-11-26
Категорија Комуникации
Под категорија Софтвер за бирање
Верзија 1.98
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 18344

Comments: