Kernel Video Converter

Kernel Video Converter 20.0

Windows / Nucleus Technologies / 1 / Целосни спецификации
Опис

Kernel Video Converter е моќна и прифатлива алатка за видео конверзија која ви овозможува да ги конвертирате сите видови видео датотеки во различни формати. Без разлика дали треба да конвертирате MOV во MP4, MKV во MP4, 3GP во MPEG или кој било друг формат, овој софтвер ве опфати.

Една од најголемите предности на користењето на Kernel Video Converter е тоа што ја елиминира потребата од повеќе апликации на вашиот компјутер. Ако вашиот компјутер нема апликација што може да работи одреден формат на видео, можете или да пребарувате за еден или да ја користите оваа алатка за да го конвертирате видеото во соодветен формат.

Софтверот ги поддржува сите главни видео формати како MP4, MOV, MPEG, MJPEG, MTS, M4V, MKV, AVI, AVCHD и многу повеќе. Не само што ги поддржува овие формати, туку ги задржува и сите нивни својства, вклучувајќи аудио и видео квалитет. Можете лесно да ја проверите промената на форматот со репродукција на новото видео и со гледање на неговиот квалитет.

Со интуитивниот интерфејс на Kernel Video Converter и функциите лесни за употреба, секој може брзо да научи како да го користи овој софтвер без претходно искуство во конвертирање видеа. Процесот е едноставен: изберете ги вашите видеа и изберете го посакуваниот излезен формат, а потоа оставете го софтверот да ја заврши својата работа.

Напредните алгоритми на софтверот обезбедуваат брзи брзини на конверзија додека одржуваат висококвалитетни излезни датотеки без губење на податоци или резолуција. Ова значи дека дури и големите датотеки брзо ќе се конвертираат без да се жртвува квалитетот.

Друга одлична карактеристика на Kernel Video Converter е неговата способност за сериско конвертирање на повеќе видеа одеднаш што заштедува време кога се занимавате со голем број датотеки. Не мора да чекате за секоја датотека поединечно бидејќи тие се обработуваат истовремено во серии.

Kernel Video Converter нуди и опции за приспособување како што се прилагодување на нивоата на осветленост/контраст/заситеност или додавање водени жигови пред да ги конвертирате вашите видеа што ги прави уникатни и персонализирани според вашите преференции.

Покрај тоа што е одлична алатка за лична употреба дома или работни станици; Kernel Video Converter е исто така идеален за бизниси на кои им треба сигурно решение за ефикасно конвертирање на големи количини видеа без да се загрози квалитетот.

Генерално, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која може да се справи со сите видови видео конверзии, тогаш не гледајте подалеку од Kernel Video Converter!

Целосни спецификации
Издавач Nucleus Technologies
Страница на издавачи http://www.nucleustechnologies.com
Датум на издавање 2020-08-21
Датум на додавање 2020-08-21
Категорија Видео софтвер
Под категорија Видео конвертори
Верзија 20.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1

Comments: