Yhobbspublishpro

Yhobbspublishpro 8.0

Windows / YYhoo Software Studio / 4 / Целосни спецификации
Опис

Yhobbspublishpro: Врвен деловен софтвер за управување со форуми

Дали сте уморни од рачно управување со објавите и коментарите на форумот на различни веб-локации? Дали сакате да го рационализирате вашиот процес на управување со форумот и да заштедите време? Не гледајте подалеку од Yhobbspublishpro, врвниот деловен софтвер за управување со форуми.

Yhobbspublishpro е објава на повеќе страници на форумот и напреден професионалец за одговор. Има многу моќна способност да објавува, коментира и управува со различни форуми на веб-локации. Преку софтверот, управувањето и објавувањето на објави на форуми на различни веб-локации, како и работата со одговор и коментари се прави едноставно и ефикасно.

Со централизираниот систем за управување на Yhobbspublishpro, можете лесно да управувате со голем број објави објавени од корисници на различни форуми, сајтови за вести или игри. Можете исто така да поддржувате префрлување помеѓу повеќе сметки на истиот форум или префрлување помеѓу различни делови од истиот форум за да објавувате одговори или коментари.

Софтверот ги поддржува повеќето форуми на заедницата на веб-локации, како и објавува одговори и коментари на различни простори на портали. Исто така, поддржува сериско извлекување на адреси за објавување за автоматско одговарање или коментирање во серии. Дополнително, поддржува автоматско префрлување на IP адреси според бројот на изданија.

Една одлична карактеристика што го издвојува Yhobbspublishpro од други слични софтвери се неговите можности за масовно увоз. Може масовно да увезувате сметки за целни адреси да објавувате содржини со случајни секвенцијални циклуси или фиксни опции што може да се комбинираат во повеќе комбинации.

Исто така, постојат многу поставки за објавување на сметката за објавување на интервалот за објавување поставки за објавување закажани процедури за затворање меѓу другите опции за функции достапни за задоволување на различни потреби на корисниците.

Алатката Yhobbspublishpro е моќна алатка за маркетинг на мрежата. Со своите напредни функции, како што се автоматско префрлување на IP-адреса, можностите за извлекување серија, функциите за масовно увоз, централизиран систем за управување, меѓу другото, го прави управувањето со вашето онлајн присуство полесно од кога било досега!

Без разлика дали сте поединец кој сака да го насочи вашето онлајн присуство или сопственик на бизнис кој бара ефикасен начин за управување со повеќе форуми на различни веб-локации Yhobbspublishpro ве опфати! Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач YYhoo Software Studio
Страница на издавачи http://www.yyhuu.com/home.html
Датум на издавање 2020-06-04
Датум на додавање 2020-06-04
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Алатки за маркетинг
Верзија 8.0
Барања за ОС Windows 10, Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2016, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 4

Comments: