Apeaksoft MobieTrans

Apeaksoft MobieTrans 2.2.6

Windows / Apeaksoft Studio / 46 / Целосни спецификации
Опис

Apeaksoft MobieTrans: Врвен софтвер за пренос на податоци за уреди со iOS и Android

Дали сте уморни од мака за пренос на податоци помеѓу вашите уреди со iOS и Android? Дали сакате сигурен софтвер кој може да ви помогне безбедно и лесно да пренесувате датотеки? Не гледајте подалеку од Apeaksoft MobieTrans, професионален софтвер за пренос на податоци кој може да копира фотографии, музика, контакти, видеа и какви било други датотеки помеѓу вашите два iOS уреди или два уреди со Android. И ако треба да префрлате датотеки помеѓу Android и iOS, овој софтвер ве опфати и вас.

Со Apeaksoft MobieTrans, преносот на податоци никогаш не бил полесно. Без разлика дали надградувате на нов уред или едноставно треба да направите резервна копија од вашите важни датотеки, овој софтвер го прави едноставно и без проблеми. Поддржува многу популарни мобилни телефони како iPhone, iPad, iPod, Samsung Galaxy S10/S9/S8/S7/Note 9/Note 8/Note 5/J7/J6/J5/A9/A8/A7/A5/Huawei P30/P20 /P10/Mate 20/Mate 10/Y9/Y7/Y6/Nova серија/MediaPad серија/Xiaomi Redmi Note 7/6 Pro/Mi Mix3/Mi Max3 итн.

Клучни функции:

1. Префрлете датотеки помеѓу уредите со iOS и Android

Apeaksoft MobieTrans е најдобриот софтвер за пренос на податоци кој може да ви помогне без никакви проблеми да пренесувате фотографии, контакти, видеа, музика и сите други датотеки помеѓу уредите со iOS и Android. Не треба да се грижите за проблеми со компатибилноста или грешки во форматот на датотеката - овој софтвер се грижи за сè за вас.

2. Направете резервна копија на податоците помеѓу два уреди со Android или два уреди со iOS

Ако надградувате од стар уред на нов или едноставно сакате да направите резервна копија на вашите важни податоци на друг уред, како и да ги чувате синхронизирани едни со други, Apeaksoft MobieTrans е тука за спас! Оваа моќна алатка им овозможува на корисниците лесно да копираат секакви содржини, вклучувајќи контакти, слики, видеа, аудио датотеки итн. помеѓу два уреди со Android/iOS.

3.Пренесувајте датотеки помеѓу уреди со Android/iOS и компјутер

Apeaksoft MobieTrans им овозможува на корисниците да ја увезуваат/извезуваат саканата содржина од/на компјутер според нивните потреби. Можете лесно да внесувате музика/видеа/фотографии/е-книги/подкасти/рингтонови итн. од компјутер директно во вашиот iPhone/iPad/iPod touch/android телефон/таблет.И, исто така, извезете ги од овие мобилни назад на компјутер во случај на резервни цели.

4.Други карактеристики:

Освен неговите клучни функции, Apeaksoft MobieTrans, исто така, обезбедува некои мали, но корисни функции, како што се создавање тонови на ѕвонење за корисниците на iPhone и конвертирање на фотографии од формат HEIC во формати JPG/JPEG/PNG, така што тие можат да се видат на кој било пренослив уред. Само оваа функција заштедува време и напор со елиминирање на потребата од дополнителни алатки за конверзија на фотографии!

Зошто да изберете Apeaksoft MobieTrans?

Постојат многу причини зошто Apeaksoft Mobietrans се издвојува меѓу своите конкуренти. Прво, неговиот кориснички интерфејс го олеснува дури и за почетниците. Второ, ги поддржува скоро сите популарни мобилни телефони, вклучувајќи iPhone, iPad, iPods, Samsung, Huawei, Xiaomi итн. Трето, нуди брзи и безбедни трансфери без губење на квалитетот. Четврто, добивате доживотни бесплатни ажурирања и техничка поддршка откако ќе го купите. Последно, но не и најмалку важно, добивате пробен период без ризик пред да го купите!

Заклучок:

Како заклучок, ApeaskoftMobietrans е одличен избор кога станува збор за пренос на податоци помеѓу различни платформи. Лесниот за користење интерфејс, поддршката за услуги на клиентите, доживотните бесплатни ажурирања и техничката поддршка го прават да се издвојува меѓу своите конкуренти. Па зошто да чекаме? Преземете сега и уживајте во беспрекорните трансфери!

Целосни спецификации
Издавач Apeaksoft Studio
Страница на издавачи https://www.apeaksoft.com/
Датум на издавање 2022-05-30
Датум на додавање 2022-05-30
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија Друг софтвер iTunes & Ipod
Верзија 2.2.6
Барања за ОС Windows 10, Windows 8, Windows 11, Windows, Windows 7
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 46

Comments: