Daily Bread

Daily Bread 1.0

Windows / Jampaq Software / 30 / Целосни спецификации
Опис

Daily Bread е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува секој ден да гледате нов библиски стих на вашиот уред Palm. Овој софтвер спаѓа во категоријата Услужни и Оперативни Системи и е дизајниран да ви обезбеди секојдневно инспирација од Светото писмо.

Со Daily Bread, можете да уживате во нов стих секој ден или секој пат кога ќе ја стартувате програмата. Стиховите се по случаен избор од преку 520+ вклучени библиски преводи, со што се осигурува секој пат да добивате нова перспектива на Божјата реч.

Покрај дневните стихови, Daily Bread доаѓа и со девет инспиративни позадини кои додаваат дополнителен слој на значење и убавина на секој стих. Овие позадини се внимателно избрани за да го надополнат секој стих и да помогнат да се оживее неговата порака.

Една од најдобрите работи за Daily Bread е неговата едноставност. Софтверот е неверојатно лесен за користење, дури и за оние кои не се запознаени со технологијата. Сè што треба да направите е да го инсталирате на вашиот уред Palm и да почнете да уживате во секојдневната инспирација од Божјата реч.

Друга одлична карактеристика на Daily Bread е неговата флексибилност. Можете да изберете од кои библиски преводи сакате да се земат вашите стихови, што ќе ви овозможи да го приспособите вашето искуство врз основа на вашите лични преференци или верувања.

Без разлика дали барате духовно водство или едноставно сакате секојдневна инспирација во вашиот живот, Дејли Леб ве покрива. Со својот огромен избор на библиски стихови и прекрасни позадини, овој софтвер ќе ви помогне да ја одржите вашата вера силна и подигната секој ден.

Па зошто да чекаме? Преземете го Daily Bread денес и почнете да ја искусувате моќта на Божјата реч на сосема нов начин!

Целосни спецификации
Издавач Jampaq Software
Страница на издавачи http://www.jampaq.com
Датум на издавање 2008-08-26
Датум на додавање 2006-01-27
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Преносни апликации
Верзија 1.0
Барања за ОС Mobile
Барања Palm OS 3.5 or greater
Цена
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 30

Comments: