Ringtone Maker Plus

Ringtone Maker Plus 5.3.1

Windows / Ringtone Maker / 142854 / Целосни спецификации
Опис

Ringtone Maker Plus е моќен софтвер за MP3 и аудио што им овозможува на корисниците да креираат приспособени мелодии за нивните мобилни телефони. Со оваа апликација, можете лесно да изберете која било музичка датотека во MP3, WMA, WAV или аудио ЦД формат и да ја уредувате за да создадете уникатен рингтон што ја одразува вашата личност и стил.

Една од највозбудливите карактеристики на Ringtone Maker Plus е неговата способност да создава мелодии од видеата на YouTube. Ова значи дека можете да изберете кое било видео на YouTube и да ја извлечете аудио песната што ќе ја користите како рингтон. Оваа функција отвора бескрајни можности за создавање уникатни мелодии кои не се достапни на друго место.

Процесот на создавање рингтон со Ringtone Maker Plus е едноставен и јасен. Прво, ја избирате музичката датотека или видеото на YouTube што сакате да го користите како рингтон. Потоа, можете да ја уредите датотеката со избирање на почетната и крајната точка на аудио клипот што ќе се користи како ваш рингтон. Можете исто така да го прилагодите нивото на јачината на звукот и да додавате ефекти за избледување/избледување за непречена транзиција помеѓу различни делови од песната.

Откако ќе ја уредите вашата музичка датотека или видеото на YouTube, Ringtone Maker Plus ви овозможува да го преземете директно на вашиот телефон (сега е компатибилен со iPhone). Можете исто така да правите неограничени тонови за компјутер за да ги приспособите зуењето, звучењето и ѕвонењето на вашиот компјутер за Skype, Yahoo IM, AIM MS Outlook Windows XP.

Друга одлична карактеристика на Ringtone Maker Plus е неговата компатибилност со речиси сите мобилни телефони ширум светот (вклучувајќи го и iPhone). Ова значи дека без разлика каков тип на телефон имате, има добри шанси тој да работи со мелодии создадени со помош на овој софтвер.

За пренос на мелодии од вашиот компјутер на мобилен телефон преку кабел Bluetooth или инфрацрвена боја ако е потребно, но не се потребни кабли! Можно е и преземање позадини од компјутер!

Како заклучок, Ringtone Maker Plus нуди лесно за користење решение за креирање приспособени мелодии од различни извори, вклучувајќи MP3-датотеки, WMA-датотеки, WAV-датотеки, аудио ЦД-а, па дури и видеа на YouTube. Софтверот им обезбедува на корисниците интуитивен интерфејс што овозможува уредување аудио клиповите се едноставни дури и ако немаат претходно искуство во уредување аудио. Способноста за преземање директно на iPhone ја прави оваа апликација издвојувана меѓу другите слични апликации на пазарот денес. Со својата компатибилност на речиси сите мобилни телефони ширум светот, оваа апликација стана една стоп-шоп кога ќе дојде до прилагодување на звучниците, бинговите, прстените итн.

Целосни спецификации
Издавач Ringtone Maker
Страница на издавачи http://www.theringtonemaker.com
Датум на издавање 2012-03-12
Датум на додавање 2012-03-13
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 5.3.1
Барања за ОС Windows XP/2003/Vista/7
Барања None
Цена $16.49
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 142854

Comments: