Realtime Landscaping Photo 2012

Realtime Landscaping Photo 2012 7.15

Windows / Idea Spectrum / 55091 / Целосни спецификации
Опис

Фотографија за уредување на пејсажи во реално време 2012: Ултимативна алатка за дизајн на пејзаж

Дали сте уморни од зјапањето во вашиот досаден и неинспиративен двор? Дали сакате да го трансформирате вашиот надворешен простор во прекрасна оаза која го одразува вашиот личен стил и вкус? Не гледајте подалеку од Realtime Landscaping Photo 2012, врвната алатка за дизајн на пејзаж за сопствениците на куќи.

Со Realtime Landscaping Photo, можете да дизајнирате пејзажи директно на врвот на дигиталната фотографија од вашиот имот. Овој моќен софтвер ви овозможува да креирате детални градини, да додавате карпести и пејзажни додатоци, да креирате нова патека и многу повеќе. Без разлика дали почнувате од нула или барате да го обновите постоечкиот простор, Photo Landscaping Photo има се што ви треба за да ја оживеете вашата визија.

Една од најистакнатите карактеристики на Realtime Landscaping Photo е неговата огромна библиотека со предмети. Со преку 7.100 објекти вклучени во софтверот - вклучувајќи 4.100 реалистични растенија и повеќе од 1.200 додатоци како што се мебел за тревник и пејзажни светла - нема недостиг од опции кога станува збор за дизајнирање на отворен простор од соништата. И со детални информации обезбедени за секое растение - вклучувајќи заедничко име, зони на садење, големина и ботаничко име - можете да донесувате информирани одлуки за тоа кои елементи најдобро ќе функционираат во вашата специфична средина.

Но, она што навистина ја издвојува Realtime Landscaping Photo е неговата леснотија на користење. За разлика од другите алатки за дизајн на пејзаж за кои е потребна голема обука или претходно искуство во софтверски програми за дизајн како CAD или SketchUp Pro, оваа програма е исклучително прифатлива за корисниците. Дури и ако никогаш претходно не сте дизајнирале ништо во животот, ќе откриете дека создавањето прекрасни пејсажи со овој софтвер е лесно.

Покрај интуитивниот интерфејс, Realtime Landscaping Photo вклучува и уредувач на слики што им овозможува на корисниците да допираат фотографии, да создаваат сопствени сорти на растенија или да уредуваат увезени слики. Оваа функција им олеснува на корисниците кои можеби немаат пристап до професионална опрема за фотографирање или софтвер за уредување, но сепак сакаат висококвалитетни слики за нивните дизајни.

Откако ќе го создадете совршениот пејзаж користејќи „Реално време за уредување фотографии“, можете лесно да го споделите со другите со печатење на хард копии користејќи кој било печатач компатибилен со Windows. Или ако е-поштата е поудобна, можете да креирате JPEG што може да се видат во клиент за е-пошта.

Севкупно, Realtime Landscaping Photo 2012 е исклучителна алатка за секој кој сака да ги преземе своите надворешни простори од бескорисно во фаб. Со својата огромна библиотека на објекти, кориснички интерфејс и моќни способности за уредување, оваа програма има се што е потребно дури и почетниците дизајнери да постигнат резултати со професионален изглед. Па зошто да чекаме? Започнете со дизајнирање уште денес!

Целосни спецификации
Издавач Idea Spectrum
Страница на издавачи http://www.IdeaSpectrum.com
Датум на издавање 2012-03-05
Датум на додавање 2012-03-19
Категорија Домашен софтвер
Под категорија Софтвер за дизајн на пејзаж
Верзија 7.15
Барања за ОС Windows XP/Vista/7/8
Барања None
Цена $59.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 55091

Comments: