Buyer Auction Manager

Buyer Auction Manager 1.0.5

Windows / Buyer Auction Manager / 147 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од постојано губење на аукциите на eBay или трошење премногу пари на предмети? Не гледајте подалеку од Buyer Auction Manager (Full), врвното решение за паметно и ефикасно купување на eBay.

Овој моќен деловен софтвер содржи три модули кои ќе го револуционизираат начинот на кој купувате на eBay. Модулот Win It Now скенира за новообјавени огласи Купи го сега за да најде одлични зделки. Често, луѓето објавуваат ставки со ниски цени Купи го сега, но овие огласи завршуваат брзо - обично за помалку од две минути. Со Win It Now, никогаш повеќе нема да ги пропуштите овие неверојатни зделки.

Модулот Снајпер е уште еден менувач на играта. Наместо да влезе во војни за наддавање со други купувачи, Sniper наддава за вас во последните секунди од аукцијата. Ова значи дека другите понудувачи нема да имаат доволно време да ги зголемат своите понуди, што ќе ви даде подобри шанси да победите на аукции и да заштедите пари.

Но, тоа не е сè - модулот Ending Now скенира за аукции што ќе завршат за да ги открие занемарените зделки. Можете да го користите ова заедно со Sniper за да најдете аукции со добри цени и да закажете автоматски понуди што ќе бидат поставени во последните секунди.

И ако прелистувањето на eBay е повеќе ваш стил, менаџерот за аукција на купувачи (Целосно) ве опфати и таму. Модулот Browser беспрекорно се интегрира со Sniper за да можете да прелистувате eBay во апликацијата. Ако видите ставка за која сте заинтересирани, едноставно додајте ја во списокот за гледање или закажете снимка.

Со менаџерот за аукција на купувачи (целосно), купувањето на eBay никогаш не било полесно или поефикасно. Кажете им збогум на пропуштените можности и преплатувањето за артикли - пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Buyer Auction Manager
Страница на издавачи http://buyerauctionmanager.com
Датум на издавање 2012-02-24
Датум на додавање 2012-04-12
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Аукциски софтвер
Верзија 1.0.5
Барања за ОС Windows NT/2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7
Барања ASP.NET 4.0; Visual C++ 2010 Runtime Libraries
Цена $29.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 147

Comments: