Stock It

Stock It 2.1

Опис

Акции: Крајната апликација за споделување обележувачи

Дали сте уморни постојано да си испраќате линкови преку е-пошта или да се борите да запомните каде сте ги зачувале вашите омилени веб-страници? Не гледајте подалеку од Stock It, врвната апликација за споделување обележувачи. Со Stock It, можете лесно да креирате обележувачи на вашиот компјутер (MacOSX или Windows) и да ги споделувате со вашите уреди со iPhone, iPad или Android.

Процесот е едноставен: само повлечете и испуштете икона од вашиот прелистувач на интерфејсот Stock It и тој автоматски ќе ја додаде во списокот со обележувачи. Кога ќе бидете подготвени да ги споделите тие обележувачи со вашиот мобилен уред, едноставно кликнете на копчето во облик на облак и тие ќе бидат испратени до облакот за лесен пристап.

Но, тоа не е сè - со Stock It, можете да ги споделите и тие списоци со обележувачи со други. Без разлика дали се работи за групен проект на работа или збирка рецепти за семеен собир, едноставно испратете ја врската до секој на кој му треба пристап и тие ќе можат да ги прегледаат сите обележувачи во реално време.

Една од најдобрите карактеристики на Stock It е неговата компатибилност на повеќе платформи. Без разлика кој уред го користите - без разлика дали се работи за телефон iPhone, iPad или Android - ќе можете да пристапите до сите ваши зачувани обележувачи без никакви проблеми.

Но, што е со безбедноста? Бидете сигурни дека сите ваши податоци се безбедни со Stock It. Ние користиме најсовремена технологија за шифрирање за да се осигураме дека само овластени корисници имаат пристап до нивните списоци со обележувачи.

Покрај неговиот кориснички интерфејс и компатибилноста со повеќе платформи, Stock It нуди и голем број опции за прилагодување. Можете да ги организирате вашите обележувачи во папки за лесна навигација или дури и да додавате ознаки за брзо пребарување.

Генерално, ако барате лесна за употреба апликација за споделување обележувачи која работи беспрекорно на повеќе уреди и нуди врвни безбедносни карактеристики, не гледајте подалеку од Stock It. Пробајте го денес!

Целосни спецификации
Издавач Egg-On-Egg
Страница на издавачи http://www.egg-on-egg.com/
Датум на издавање 2012-05-17
Датум на додавање 2012-05-17
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Менаџери на обележувачи
Верзија 2.1
Барања за ОС Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања Adobe AIR runtime 2.6
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 84

Comments: