wodSmtp ActiveX component

wodSmtp ActiveX component 1.6.2

Опис

wodSmtp ActiveX компонентата е моќна алатка за развивачи која ви овозможува да испраќате е-пошта директно до серверот на примачот користејќи SMTP протокол. Оваа Client ActiveX компонента е дизајнирана да ја направи испораката на е-пошта лесна и ефикасна, со низа функции кои го поедноставуваат процесот на испраќање е-пошта.

Со wodSmtp, можете автоматски да најдете соодветен сервер каде што треба да се достави вашата порака или да користите SmartHost преку својството Hostname. Ова значи дека не треба да се грижите за рачно конфигурирање на поставките за е-пошта - wodSmtp се грижи за сè за вас.

Една од клучните придобивки од користењето на wodSmtp е неговата способност да испраќа цели е-пошта (вклучувајќи ги и прилозите) со само една линија код. Ова го прави идеален за програмери кои треба брзо и ефикасно да испраќаат големи количини на е-пошта. Дополнително, ако веќе сте подготвиле пораки во Outlook, Outlook Express или кој било друг клиент, wodSmtp може да ги вчита и да ги реформатира по потреба пред да ги испрати автоматски.

Друга одлична карактеристика на wodSmtp е неговата поддршка за протоколи за криптирање SSL/TLS. Ова осигурува дека вашите е-пораки се испраќаат безбедно преку интернет, заштитувајќи ги чувствителните информации од љубопитните очи.

Во однос на перформансите, wodSmtp е молскавично брз и многу сигурен. Тој е опширно тестиран под различни услови и постојано се докажува како стабилно решение за доставување е-пораки.

Генерално, ако барате моќна, но лесна за употреба алатка за испраќање е-пошта од вашите апликации или веб-локации, тогаш не гледајте подалеку од компонентата wodSmtp ActiveX. Со својот сеопфатен сет на функции и извонредни перформанси, сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби кога станува збор за обезбедување висококвалитетни е-пошта комуникации.

Целосни спецификации
Издавач WeOnlyDo!
Страница на издавачи http://www.weonlydo.com
Датум на издавање 2012-06-20
Датум на додавање 2012-06-09
Категорија Алатки за програмери
Под категорија ActiveX
Верзија 1.6.2
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 66

Comments: