AntiSpyware Plus

AntiSpyware Plus 5.4.2

Опис

AntiSpyware Plus е моќен безбедносен софтвер кој обезбедува сеопфатна заштита од вируси и шпионски софтвер. Тој е дизајниран да го чисти вашиот компјутер, да ги оптимизира неговите перформанси и да ја заштити вашата приватност. Со својот 3-во-1 скенер и софтвер за оптимизација на системот, AntiSpyware Plus нуди напредно откривање базирано на хеуристика кое се брани од нови и непознати закани.

Една од клучните карактеристики на AntiSpyware Plus е неговата автоматска заштита во реално време на сите типови датотеки, вклучувајќи архиви, контроли ActiveX и е-пошта. Ова осигурува дека вашиот компјутер останува безбеден од злонамерен софтвер во секое време. Антивирусната заштита обезбедена од AntiSpyware Plus е ажурирана со автоматско отстранување на вируси, црви, тројанци и друг злонамерен софтвер.

Покрај обезбедувањето антивирусна заштита, AntiSpyware Plus, исто така, вклучува и вграден History Cleaner што ги отстранува трагите од сурфањето на интернет заштитувајќи ја вашата приватност. Оваа функција ги чисти неискористените датотеки на вашиот компјутер, ослободувајќи простор и овозможувајќи му да работи побрзо.

Registry Cleaner вклучен во AntiSpyware Plus го чисти регистарот на вашиот компјутер, вклучувајќи ги и исчезнатите споделени DLL-и, неискористени екстензии на датотеки, застарени софтверски проблеми, како и библиотеки со типови проблеми од класата ActiveX, меѓу другото. Ова помага да се подобрат севкупните перформанси на вашиот компјутер со отстранување на непотребните датотеки од регистарот.

AntiSpyware Plus, исто така, вклучува неколку алатки како што е Пронаоѓач на дупликати датотеки што ви помага да најдете дупликат датотеки на вашиот систем со што ослободува повеќе простор на тврдиот диск; Регистарска резервна копија која ви овозможува да направите резервна копија на важни поставки на регистарот пред да направите какви било промени; Системски информации кои обезбедуваат детални информации за хардверските компоненти инсталирани во системот меѓу другите.

Друга одлична карактеристика на AntiSpyware Plus е неговото интелигентно автоматско ажурирање во живо на антивирусната база на податоци што гарантира дека секогаш имате пристап до најновите дефиниции за вируси за максимална заштита од нови закани.

AntiSpyware Plus е дизајниран специјално за оперативните системи Microsoft Windows 7 Vista XP што го прави компатибилен со повеќето компјутери што ги користат овие оперативни системи без никакви проблеми со компатибилноста или конфликти со други програми инсталирани на нив.

Како заклучок, ако барате сигурно безбедносно решение за заштита од вируси шпионски софтвери додека ги оптимизирате перформансите, тогаш не гледајте подалеку од AntispyWare plus!

Целосни спецификации
Издавач Orbasoft
Страница на издавачи http://www.orbasoft.com
Датум на издавање 2012-05-03
Датум на додавање 2012-06-14
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Анти-шпионски софтвер
Верзија 5.4.2
Барања за ОС Windows XP/Vista/7
Барања None
Цена $29.95
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 131

Comments: