AVCWare  Ringtone Maker

AVCWare Ringtone Maker 2.0.5

Windows / AVCWare Studio / 89241 / Целосни спецификации
Опис

AVCWare Ringtone Maker е моќна и лесна за користење десктоп алатка која ви овозможува да креирате приспособени мелодии за вашиот мобилен телефон. Со овој софтвер, можете да конвертирате која било видео или аудио датотека во рингтон во формат MP3, WAV, M4R, M4A, OGG и AMR. Ова значи дека можете да користите речиси секоја медиумска датотека како извор за вашиот рингтон.

Една од најдобрите работи за AVCWare Ringtone Maker е неговата леснотија на користење. Софтверот има едноставен и интуитивен интерфејс што го олеснува креирањето на мелодии дури и ако немате искуство со алатки за уредување аудио. Сè што треба да направите е да ја изберете медиумската датотека што сакате да ја користите како тон на ѕвонење и потоа да го изберете излезниот формат.

AVCWare Ringtone Maker доаѓа со повеќе вградени енкодери кои обезбедуваат висококвалитетни излезни датотеки секој пат. Можете исто така да додавате ефекти за избледување и избледување на вашите мелодии што им дава професионален допир. Дополнително, овој софтвер ви овозможува да ја одредите должината на вашиот рингтон на милисекунда, така што совршено се вклопува со спецификациите на вашиот мобилен телефон.

Друга одлична карактеристика на AVCWare Ringtone Maker е неговата компатибилност со речиси сите марки и модели на мобилни телефони. Ова значи дека без разлика каков тип на телефон имате, без разлика дали е iPhone или уред со Android, овој софтвер ќе работи беспрекорно со него.

Севкупно, AVCWare Ringtone Maker е одличен избор за секој кој сака брзо и лесно да креира сопствени мелодии без да троши пари на скапи алатки или услуги за уредување аудио. Преземете го овој бесплатен софтвер денес и започнете да создавате персонализирани мелодии за неколку минути!

Целосни спецификации
Издавач AVCWare Studio
Страница на издавачи http://www.avcware.com
Датум на издавање 2012-07-19
Датум на додавање 2012-07-18
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 2.0.5
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 12
Вкупно преземања 89241

Comments: