English To Hindi and Hindi To English Converter Software

English To Hindi and Hindi To English Converter Software 7.0

Опис

Дали планирате патување во Индија и ви треба сигурна алатка за преведување за да комуницирате со локалното население? Не гледајте подалеку од софтверот за конвертирање од англиски на хинди и од хинди на англиски јазик. Овој моќен софтвер нуди едноставно решение за корисниците кои сакаат да преведуваат англиски на хинди и обратно.

Со само неколку кликања, можете лесно да вчитате текст од датотека и да го изберете парот за превод (англиски на хинди или хинди на англиски) од паѓачкото мени. Резултатите се прикажуваат во долниот дел на софтверот, овозможувајќи ви брзо да ги копирате и залепите вашите преводи каде и да е потребно.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата употреба на Google Translate како основа за преводи. Ова осигурува дека вашите преводи се точни и ажурирани со тековните јазични трендови. Сепак, важно е да се напомене дека овој софтвер бара клуч на Google Translate API за да функционира правилно.

Сепак, не грижете се - добивањето клуч за API е лесно благодарение на деталните инструкции пронајдени во самиот софтвер. Откако ќе го поставите клучот API, ќе можете да уживате во беспрекорните преводи помеѓу англиски и хинди без никакви пречки.

Но, што го прави овој софтвер да се издвојува од другите преведувачки алатки на пазарот? За почеток, тој е неверојатно лесен за користење со интуитивен интерфејс во кој дури и почетниците можат лесно да се движат. Дополнително, нуди молскавично брзи преводи за да не треба да губите време чекајќи резултати.

Без разлика дали патувате за бизнис или за задоволство, пристапот до прецизни преводи може да направи сета разлика во вашето искуство во странство. Со оваа моќна алатка на дофат на раката, ќе можете ефективно да комуницирате со локалното население без разлика каде ќе ве одведат вашите патувања.

Па зошто да чекаме? Преземете го софтверот за конвертирање од англиски на хинди и од хинди на англиски денес и започнете да истражувате сè што нуди Индија!

Целосни спецификации
Издавач Sobolsoft
Страница на издавачи http://www.sobolsoft.com/
Датум на издавање 2015-03-23
Датум на додавање 2012-08-03
Категорија Патува
Под категорија Јазик и преведувачи
Верзија 7.0
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 47
Вкупно преземања 517180

Comments: