English To Italian and Italian To English Converter Software

English To Italian and Italian To English Converter Software 7.0

Опис

Дали планирате патување во Италија, но не го зборувате јазикот? Или можеби сте италијански говорник и патувате во земја од англиско говорно подрачје и ви треба помош за комуникација. Не гледајте подалеку од нашиот софтвер за конвертирање од англиски на италијански и италијански на англиски јазик.

Овој софтвер нуди едноставно, но ефективно решение за преведување текст помеѓу англиски и италијански. Без разлика дали треба да преведете документ, е-пошта или едноставно да комуницирате со локалното население додека патувате, овој софтвер ве покрива.

Користејќи го Google Translate како основа за преводи, овој софтвер обезбедува точни и сигурни преводи секој пат. Се што ви треба е клуч на Google Translate API кој лесно може да се добие преку упатствата дадени во софтверот.

За да го користите софтверот, едноставно вчитајте го вашиот текст од датотека или внесете го директно во програмата. Потоа изберете го вашиот пар за превод (англиски на италијански или италијански на англиски) од паѓачкото мени. Резултатите ќе бидат прикажани во долниот дел од програмата каде што може да се копираат на вашата таблата со исечоци за лесно вметнување во други апликации.

Не само што овој софтвер е неверојатно корисен за патниците, туку е одличен и за оние кои учат јазици кои сакаат да ги подобрат своите вештини на кој било јазик. Со својот кориснички интерфејс и доверливи преводи, никогаш не било полесно да се комуницира преку јазици.

Па зошто да чекаме? Преземете го нашиот софтвер за конвертирање англиски на италијански и италијански на англиски јазик денес и започнете да комуницирате со леснотија!

Целосни спецификации
Издавач Sobolsoft
Страница на издавачи http://www.sobolsoft.com/
Датум на издавање 2015-03-23
Датум на додавање 2012-08-03
Категорија Патува
Под категорија Јазик и преведувачи
Верзија 7.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 7632

Comments: