English To Chinese and Chinese To English Converter Software

English To Chinese and Chinese To English Converter Software 7.0

Опис

Дали планирате патување во Кина или едноставно треба да комуницирате со некој што зборува кинески? Не гледајте подалеку од софтверот за конвертирање од англиски на кинески и од кинески на англиски јазик. Оваа моќна алатка нуди едноставно и ефикасно решение за преведување текст помеѓу овие два јазика.

Со овој софтвер, корисниците можат лесно да вчитаат текст од датотека и да го изберат својот сакан пар на превод од паѓачкото мени. Без разлика дали треба да преведувате англиски на кинески или обратно, овој софтвер ве опфати. Резултатите се прикажуваат во долниот дел од интерфејсот, што го олеснува копирањето и залепувањето на преведениот текст каде и да е потребно.

Една од клучните карактеристики на овој софтвер е неговата употреба на Google Translate како основа за преводи. Ова осигурува дека корисниците добиваат точни преводи секогаш кога го користат софтверот. Сепак, важно е да се забележи дека е потребен клуч API за да се користи Google Translate со овој софтвер. За среќа, инструкциите за добивање клуч се вклучени во самата програма.

Покрај неговата леснотија за користење и прецизност, овој софтвер нуди и неколку други придобивки што го прават суштинска алатка за секој што патува или комуницира со оние што зборуваат кинески:

1) Заштеда на време: со само неколку кликања, корисниците можат брзо да преведат големи количини на текст без да мора рачно да го пишуваат секој збор или фраза.

2) Ефективно: ангажирањето професионални преведувачи може да биде скапо - особено ако ви требаат чести преводи. Со овој софтвер, корисниците можат да заштедат пари со ракување со сопствени преводи во куќата.

3) Практично: Способноста да се копира и залепува преведен текст директно од програмата им олеснува на корисниците ефективно да комуницираат без да мора да се префрлаат напред-назад помеѓу различни апликации.

4) Приспособливо: Корисниците имаат контрола врз кој пар на превод сакаат (кинеско-англиски или англиски-кинески), што им овозможува поголема флексибилност при користење на програмата.

Генерално, ако барате ефикасен начин да преведувате помеѓу англиски и кинески без да го нарушите буџетот или да ја жртвувате точноста - не гледајте подалеку од софтверот за конвертирање од англиски на кинески и од кинески на англиски јазик!

Целосни спецификации
Издавач Sobolsoft
Страница на издавачи http://www.sobolsoft.com/
Датум на издавање 2015-03-23
Датум на додавање 2012-08-03
Категорија Патува
Под категорија Јазик и преведувачи
Верзија 7.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 4494

Comments: