Eye Dropper

Eye Dropper 0.2.6

Опис

Капкалка за очи: Најдобриот избирач на бои за Google Chrome

Дали сте уморни од обидот да ги усогласите боите на вашата веб-страница или проект за дизајн? Дали постојано барате совршена нијанса на сина или зелена боја? Не гледајте подалеку од Eye Dropper, врвната екстензија за избор на бои за Google Chrome.

Со Eye Dropper, можете лесно да изберете која било боја од која било веб-страница. Едноставно кликнете на иконата за проширување во лентата со алатки на прелистувачот и лебди над саканата боја. Ќе се прикаже хексадецимален код, што ќе ви овозможи брзо да го копирате и залепите во вашиот проект за дизајн.

Но, тоа не е сè - Eye Dropper вклучува и напредна алатка за избирање бои. Ова ви овозможува да изберете бои врз основа на нивоата на нијанси, заситеност и осветленост. Можете дури и да зачувате сопствени бои за идна употреба.

Eye Dropper е совршен за веб-дизајнери, графички дизајнери или секој на кој му е потребна прецизна контрола врз нивниот избор на бои. Лесен е за користење и неверојатно разновиден - без разлика дали работите на редизајн на веб-локација или креирате ново лого од нула.

Карактеристики:

- Изберете која било боја од која било веб-страница

- Напредна алатка за избирање бои со контроли за нијанси/заситеност/осветленост

- Зачувајте сопствени бои за идна употреба

- Лесен за користење интерфејс

- Работи беспрекорно со Google Chrome

Зошто да изберете капкалка за очи?

Има многу други алатки за избирање бои - па зошто да изберете Eye Dropper? Еве само неколку причини:

1) Бесплатно е! За разлика од многу други алатки за кои е потребна платена претплата или еднократна такса за купување, Eye Dropper е потполно бесплатен за преземање и користење.

2) Лесно е да се инсталира и користи. Едноставно додајте го како екстензија во Google Chrome и почнете да го користите веднаш.

3) Тоа е неверојатно разноврсна. Без разлика дали треба да изберете одредена нијанса на сино од веб-локација или да креирате сопствен градиент користејќи повеќе бои, Eye Dropper ве опфати.

4) Заштедува време и фрустрација. Нема повеќе да погодувате кој хексадецимален код се совпаѓа со точната нијанса на зелена боја во вашето лого - со Eye Dropper, лесно е да се добијат прецизни резултати секој пат.

5) Работи беспрекорно со Google Chrome. Бидејќи ова е екстензија специјално дизајнирана за оваа платформа на прелистувач; нема никакви проблеми со компатибилноста!

Заклучок:

Во заклучок; ако барате лесна за употреба, но моќна алатка која ќе ви помогне да ги подигнете вашите дизајни на следното ниво; не гледајте подалеку од EyeDroppers! Со своите напредни функции како земање бои од каде било на екранот, вклучувајќи слики и видеа, заедно со својот интуитивен интерфејс, го прават овој софтвер да се издвојува меѓу другите достапни на интернет денес! Па што се чека? Преземете сега и започнете да ги истражувате сите можности што ги нуди овој неверојатен софтвер денес!

Целосни спецификации
Издавач Kepi
Страница на издавачи http://github.com/kepi
Датум на издавање 2012-08-03
Датум на додавање 2012-08-03
Категорија Прелистувачи
Под категорија Други додатоци и додатоци на прелистувачи
Верзија 0.2.6
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Google Chrome Beta channel
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 555

Comments: