Image Boost

Image Boost 1.1

Опис

Дали сте уморни од кривогледување на мали слики на Фејсбук и се мачите да ги видите деталите? Дали сакате да има лесен начин за зголемување на сликите без да мора да кликнете на нив еден по еден? Не гледајте подалеку од Image Boost, неверојатниот бесплатен додаток за прелистувач кој ќе го промени начинот на кој ги гледате сликите на Facebook.

Image Boost е лесен и лесен за инсталирање додаток кој се интегрира директно во вашата сметка на Facebook. Со само неколку кликања, можете да почнете да гледате фотографии со поголема јасност и детали од кога било досега. Без разлика дали прелистувате низ фото албуми или проверувате слики на профилот, Image Boost го олеснува гледањето сè јасно.

Една од најдобрите работи за Image Boost е колку е едноставна за користење. Откако ќе се инсталира, се што треба да направите е да лебдите над сликата и да гледате како таа автоматски се зголемува за подобро гледање. Можете дури и да споделувате и да ви се допаѓаат засилените слики со само еден клик на копче, што го прави полесно од кога било да комуницирате со фотографиите на вашите пријатели.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - милиони луѓе ширум светот веќе го користат Image Boost и ги сакаат неговите придобивки. Без разлика дали користите Chrome, IE или Firefox како прелистувач по избор, Image Boost работи беспрекорно на сите платформи.

И можеби најдобро од сè? Image Boost не чува никакви приватни информации или податоци од вашата сметка на Facebook. Сосема е безбеден и безбеден за користење за секој кој сака полесен начин за прегледување висококвалитетни слики на социјалните мрежи.

Па зошто да чекаме? Преземете Image Boost денес и почнете да го гледате Facebook во сосема ново светло!

Целосни спецификации
Издавач App Zeus
Страница на издавачи http://app-zeus.com
Датум на издавање 2012-08-14
Датум на додавање 2012-08-14
Категорија Прелистувачи
Под категорија Други додатоци и додатоци на прелистувачи
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows, Windows XP, Windows Vista, Windows 7
Барања Facebook account
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 352

Comments: