iPod Transfer

iPod Transfer 8.2

Windows / iPodTransfer.com / 5252 / Целосни спецификации
Опис

iPod Transfer: Крајното решение за управување со вашите Apple уреди

Дали сте уморни од мака да управувате со вашата музика, филмови, фотографии и други медиумски датотеки на вашиот iPod, iPhone или iPad? Дали ви е тешко да пренесувате датотеки од вашиот уред на вашиот компјутер? Ако е така, тогаш iPod Transfer е софтверот што ви треба. Оваа моќна алатка го олеснува копирањето музика, филмови, фотографии и друго од вашиот уред Apple на вашиот компјутер или Mac.

iPod Transfer е сеопфатен софтвер за iTunes и iPod кој ви овозможува да управувате со сите медиумски датотеки на вашите уреди на Apple. Со овој софтвер инсталиран на вашиот компјутер, можете лесно да копирате музика од iPod на компјутер со само неколку кликања. Можете исто така да копирате филмови и ТВ емисии од iPod на компјутер автоматски користејќи ја технологијата Copytoy. И ако сакате да направите резервна копија и обновување на апликации или подкасти за iOS од iPod на компјутер - нема проблем! Овој софтвер ве опфати.

Една од најдобрите карактеристики на овој софтвер е неговата способност да копира фотографии од iPod/iPad/iPhone директно на компјутер. Сите ролни слики од камерата, како и фотографиите од албуми и настани се копираат лесно. Дополнително, сите мета-ознаки вклучувајќи го името на изведувачот, името на албумот и насловната страница се зачувани за време на процесот на пренос.

Друга одлична карактеристика на оваа апликација е нејзината способност брзо и лесно да ги обновува плејлистите на iTunes. Музичките плејлисти може да се копираат директно во библиотеката на iTunes без никакви проблеми - одржувајќи сè организирано на едно место.

Со вградени можности за управување со датотеки; корисниците имаат целосна контрола врз нивните медиумски датотеки на нивните уреди, вклучително и нивно копирање помеѓу уреди (синхронизирање), споделување со други преку е-пошта или социјални мрежи како Facebook/Twitter/Instagram итн., уредување на поединечни податоци за апликациите во структурата на папката на секоја апликација (за напредни корисници) - олеснување на управувањето со содржината на повеќе уреди!

Најдобриот дел од користењето на оваа програма е тоа што ги поддржува сите уреди на Apple, вклучително и iPhone (iPhone 12 Pro Max/12 Pro/12 Mini/SE 2nd Gen/XS Max/XS/XR/X), iPads (iPad Air 4th Gen/iPad Pro 11-инчен/iPad mini 5th Gen) како и постарите модели како iPhone SE (1st gen)/6s Plus/6s/6 Plus/6 итн., iPad Air(3th gen)/mini(4th gen)/Pro( 10,5 инчи).

Во заклучок; ако барате лесно за користење решение за управување со сите медиумски датотеки на вашите уреди на Apple, тогаш не гледајте подалеку од iPod Transfer! Со својот интуитивен интерфејс и моќните карактеристики како што е технологијата за автоматско копирање филмови наречена Copytoy; правење резервна копија/обновување на апликации/подкасти за iOS; брзо/лесно обновување на плејлистите на iTunes без губење на информации за метаподатоци за песни/уметници/итн.; беспрекорно копирање/синхронизирање/споделување содржина помеѓу различни уреди – навистина нема ништо друго таму! Па зошто да чекаме? Преземете сега на http://www.ipodtransfer.com

Целосни спецификации
Издавач iPodTransfer.com
Страница на издавачи http://www.ipodtransfer.com
Датум на издавање 2012-08-16
Датум на додавање 2012-08-16
Категорија Софтвер за iTunes и iPod
Под категорија iPod Backup
Верзија 8.2
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 3
Вкупно преземања 5252

Comments: