Magic Utilities

Magic Utilities 6.20

Windows / Efreesky Software / 1376 / Целосни спецификации
Опис

Magic Utilities: Крајното решение за чист и стабилен компјутер

Дали сте уморни од вашиот компјутер да работи бавно или често да паѓа? Дали сакате да го одржувате вашиот систем чист и организиран? Не гледајте подалеку од Magic Utilities, врвното решение за сите потреби за одржување на вашиот компјутер.

Magic Utilities е сеопфатна програма дизајнирана да го направи вашиот компјутер чист и постабилен. Вклучува низа алатки како што се Uninstaller Plus, StartUp Organizer, Process Killer, Disk Cleaner, File Shredder и File Protector. Со Magic Utilities, можете лесно и безбедно да ги деинсталирате програмите што повеќе не се потребни на вашиот систем. Можете исто така да ги прегледате и управувате програмите што автоматски започнуваат кога ќе го вклучите или најавувате вашиот компјутер.

Една од најзначајните предности на Magic Utilities е неговата способност да ги наведе и контролира сите тековно активни процеси на вашиот систем. Оваа функција ви овозможува брзо да ги идентификувате сите проблематични процеси што може да предизвикаат проблеми со перформансите или стабилноста. Дури и скриените процеси се прикажани за ништо да не остане незабележано.

Друга одлична карактеристика на Magic Utilities е неговата способност брзо да ги исчисти привремените датотеки и непотребните датотеки на вашиот компјутер. Со текот на времето овие датотеки се акумулираат на нашите системи што доведува до побавни перформанси; сепак со помош на овој софтвер лесно е да се одржуваат работите уредни.

Конечно, Magic Utilities ви овозможува лесно шифрирање на кој било тип на датотека користејќи го неговиот кориснички интерфејс. Ова значи дека чувствителните податоци може да се чуваат безбедни од љубопитните очи без да се грижите за комплицираните методи за шифрирање.

Карактеристики:

- Повеќе кориснички интерфејс: Програмата има интуитивен интерфејс што го олеснува за секого.

- Автоматски детектирајте лоши записи оставени од деинсталатори кои не се однесуваат: Ова осигурува дека нема да останат остатоци по деинсталирањето на софтверот.

- Целосна контрола над сите информации за деинсталирање на програмата: имате целосна контрола врз она што се деинсталира од вашиот систем.

- Приказ/Уреди/Избриши/Додај записи во конфигурацијата за стартување: можете да приспособите кои програми се стартуваат кога Windows ќе се подигне.

- Прикажете список на сите програми кои работат: Брзо идентификувајте проблематични процеси што предизвикуваат проблеми со перформансите или стабилноста

- Присилно напуштање замрзнати апликации: ако некоја апликација се замрзне, тогаш оваа функција ќе им овозможи на корисниците принудно да ги напуштат без да го рестартираат целиот уред

Како заклучок, ако барате ефикасен начин за одржување на здравјето на вашиот компјутер, тогаш не гледајте подалеку од Magic Utilities! Со својот опсег на функции дизајнирани специјално за одржување на системите чисти и стабилни - вклучувајќи Uninstaller Plus (за отстранување на несаканиот софтвер), StartUp Organizer (за управување со ставки за стартување), Process Killer (за запирање на проблематичните апликации), Disk Cleaner (за ослободување простор) & Заштитник на датотеки (за обезбедување на чувствителни податоци) - овој пакет има сè што е потребно за да обезбеди оптимални перформанси на компјутерот!

Целосни спецификации
Издавач Efreesky Software
Страница на издавачи http://www.magictweak.com
Датум на издавање 2012-08-31
Датум на додавање 2012-08-31
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Деинсталатори
Верзија 6.20
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1376

Comments: