Password and Serial Generator

Password and Serial Generator 1.0

Опис

Дали сте уморни од користење слаби лозинки кои лесно се погодуваат или пробиваат? Дали сакате да ја осигурате безбедноста на вашите онлајн сметки и лични информации? Ако е така, генератор на лозинки и серии е совршено решение за вас.

Password and Serial Generator е моќен комунален софтвер дизајниран да им помогне на корисниците да генерираат силни лозинки и сериски броеви. Со овој софтвер, можете да креирате сложени лозинки кои практично е невозможно да се погодат или пробијат. Ова значи дека вашите онлајн сметки, како што се е-пошта, социјалните медиуми, банкарството и другите чувствителни информации ќе бидат заштитени од хакери.

Софтверот е лесен за користење со едноставен кориснички интерфејс. Не ви се потребни никакви технички вештини или знаење за да го користите. Сè што треба да направите е да го изберете типот на лозинка или сериски број што сакате да го генерирате и кликнете на копчето „Генерирај“. Софтверот веднаш ќе создаде единствена лозинка или сериски број за вас.

Една од најдобрите карактеристики на Генераторот за лозинки и серии е неговата способност да ги приспособува поставките за лозинка според вашите преференции. Можете да ја изберете должината на вашата лозинка (до 64 знаци), да изберете кои знаци треба да бидат вклучени (големи букви, мали букви, бројки, симболи), да исклучите слични знаци (како што се „I“ и „l“), да додадете прилагодено знаци (како што се празни места), меѓу другото.

Покрај тоа, Password and Serial Generator, исто така, им овозможува на корисниците да ги зачуваат своите генерирани лозинки во шифрирана датотека за идна референца. Ова значи дека дури и ако подоцна ја заборавите лозинката, секогаш можете да ја вратите од оваа датотека.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да генерира сериски броеви за различни апликации или програми. Ова е корисно кога инсталирате нов софтвер на вашиот компјутер кој бара единствен сериски број за активирање.

Генерално, генератор на лозинки и серии е суштинска алатка за секој кој сака максимална безбедност кога станува збор за нивните онлајн сметки и лични информации. Брз е, сигурен, приспособлив, но сепак доволно едноставен дури и за почетници! Земете ја вашата денес!

Клучни карактеристики:

- Генерирајте силни лозинки

- Прилагодете ги поставките за лозинка

- Зачувајте ги генерираните лозинки во шифрирана датотека

- Генерирајте сериски броеви

- Едноставен кориснички интерфејс

Целосни спецификации
Издавач ABDApps
Страница на издавачи http://visualstudioapplications.blogspot.com
Датум на издавање 2012-09-11
Датум на додавање 2012-09-11
Категорија Комунални услуги и оперативни системи
Под категорија Преносни апликации
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 5048

Comments: