Telnet SSH ActiveX Component

Telnet SSH ActiveX Component 2.0.2012.901

Windows / Utralshareware Software / 189 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте програмер кој бара лесен начин да додадете функционалност за поврзување на телнет и SSH клиент во вашата програма, Telnet SSH ActiveX Component е совршено решение. Оваа моќна ActiveX контрола поддржува типови на поврзување RAW, Telnet, SSH и Rlogin, што ја прави неверојатно разноврсна и корисна за широк опсег на апликации.

Една од најдобрите работи за Telnet SSH ActiveX Component е тоа што е бесплатна за обид. Ова значи дека можете да ги тестирате сите негови карактеристики пред да се заложите за купување. И штом ќе видите колку е лесно да се имплементира оваа функција во вашата програма, уверени сме дека ќе сакате да ја вложите инвестицијата.

Овој софтвер доаѓа со стандардна контрола ActiveX што им олеснува на програмерите да се интегрираат во нивните проекти. Дополнително, постојат демо достапни во C#, Delphi и VB.Net кои можат да помогнат да се забрза времето за развој.

Друга одлична карактеристика на Telnet SSH ActiveX Component е тоа што е. Нето подготвена компонента. Ова значи дека ако користите. Нето рамка во вашиот проект, тогаш оваа компонента ќе работи беспрекорно со вашата база на кодови.

Едно нешто што вреди да се забележи за овој софтвер е неговата способност да испраќа текст директно во телнет прозорецот сега. Оваа функција ја прави уште поудобна за програмерите на кои им е потребен брз пристап без да мора да се движат низ повеќе прозорци или менија.

Севкупно, ако барате ефикасен начин да додадете функционалност за поврзување на телнет и SSH клиент во вашата програма, тогаш не гледајте подалеку од Telnet SSH ActiveX Component! Со неговата разновидност и леснотија на користење во комбинација со бесплатен пробен период - нема причина да не го пробате овој софтвер денес!

Целосни спецификации
Издавач Utralshareware Software
Страница на издавачи http://www.ultrashareware.com
Датум на издавање 2012-09-14
Датум на додавање 2012-09-13
Категорија Алатки за програмери
Под категорија ActiveX
Верзија 2.0.2012.901
Барања за ОС Windows, Windows 2000, Windows XP, Windows 2003
Барања Windows
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 189

Comments: