Word Password Unlocker

Word Password Unlocker 5.0

Windows / PasswordUnlocker / 10811 / Целосни спецификации
Опис

Word Password Unlocker е моќен безбедносен софтвер дизајниран да ви помогне да ги вратите заборавените лозинки за документите на Microsoft Word. Без разлика дали сте ја изгубиле „Лозинка за отворање“ или „Лозинка за уредување“ поставена на вашиот Word документ, оваа премиум програма може да ви помогне да го вратите пристапот и лесно да ги уредувате вашите датотеки.

Со поддршка за сите верзии на Microsoft Word до 2007 година, Word Password Unlocker е разноврсна алатка што може да ја користи секој што треба да ги врати своите документи заштитени со лозинка. Совршено е за поединци кои ги заборавиле своите лозинки или бизниси кои треба да пристапат до важни датотеки, но ја изгубиле лозинката.

Една од клучните карактеристики на Word Password Unlocker е неговата способност да ги враќа лозинките што содржат специјални знаци како фунта, долар, празно место и коси црти. Ова значи дека дури и ако вашата лозинка е сложена и тешко запомнува, овој софтвер сепак може да ви помогне да го вратите пристапот.

Покрај неговите моќни можности за обновување, Word Password Unlocker нуди и кориснички интерфејс што го олеснува користењето за секој. Програмата ве води низ секој чекор од процесот на обновување и дава јасни упатства како да продолжите.

За да започнете со Word Password Unlocker, едноставно преземете го и инсталирајте го софтверот на вашиот компјутер. Откако ќе се инсталира, стартувајте ја програмата и изберете ја датотеката што сакате да ја отклучите. Оттаму, следете ги инструкциите обезбедени од софтверот додека не се врати вашата лозинка.

Севкупно, ако барате сигурен начин за враќање на заборавените лозинки за документите на Microsoft Word, тогаш не гледајте подалеку од Отклучувач на лозинка на Word. Со своите моќни функции и кориснички интерфејс, овој врвен безбедносен софтвер сигурно ќе ги задоволи сите ваши потреби кога станува збор за отклучување заштитени датотеки.

Целосни спецификации
Издавач PasswordUnlocker
Страница на издавачи http://www.passwordunlocker.com
Датум на издавање 2012-09-13
Датум на додавање 2012-09-14
Категорија Безбедносен софтвер
Под категорија Анти-шпионски софтвер
Верзија 5.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 10811

Comments: