BlogDesk

BlogDesk 2.8

Windows / Johannes Oppermann / 193 / Целосни спецификации
Опис

BlogDesk: Врвен придружник за блогирање

Дали сте уморни од борбата со незгодниот софтвер за блогирање што го отежнува пишувањето и објавувањето на вашите објави? Не гледајте подалеку од BlogDesk, бесплатниот и лесен за користење софтвер дизајниран специјално за блогери.

Со BlogDesk, можете без напор да пишувате и објавувате нови записи на вашиот блог. Без разлика дали користите WordPress, MovableType, Drupal, Serendipity или ExpressionEngine како ваша изборна платформа за блогирање, BlogDesk е оптимизиран да работи беспрекорно со сите нив.

Една од истакнатите карактеристики на BlogDesk е неговата способност директно да вметнува слики во вашите објави. Ова не само што заштедува време со елиминирање на потребата за рачно прикачување, туку исто така гарантира дека вашите слики се автоматски оптимизирани за веб-употреба.

Но, тоа не е сè - со само еден клик на копче, можете истовремено да ја објавите вашата објава на повеќе блогови. Оваа функција е особено корисна ако управувате со повеќе блогови или придонесувате со содржина на различни веб-локации.

Ако сте нови во блогирањето или едноставно сакате полесен начин да ги конфигурирате поставките за вашиот блог, BlogWizards ве опфати. Со претходно дефинирани блог системи вградени, пристапот и конфигурирањето на вашиот блог трае само секунди.

И ако сте некој кој сака да ги планира своите објави пред време или да ги запишува идеите додека се појавуваат во текот на денот, функцијата Notebook ви овозможува да вметнувате и преуредите текст пред всушност да го користите во запис на блог. Плус, со повеќе категории достапни за зачувување на текст одделно врз основа на тема или тема - организацијата никогаш не била полесна!

Во краток преглед:

- Бесплатен софтвер дизајниран специјално за блогери

- Оптимизиран за WordPress, MovableType, Drupal, Serendipity и ExpressionEngine

- Директно вметнете слики во објавите

- Објавувајте истовремено на повеќе блогови

- Лесна конфигурација преку однапред дефинирани блог системи преку BlogWizards

- Функцијата за преносни компјутери им овозможува на корисниците да ги планираат своите објави пред време

- Достапни се повеќе категории за зачувување на текст одделно

Генерално, BlogDesk е суштинска алатка во арсеналот на секој блогер - правејќи го пишувањето, објавувањето и организирањето на содржината поедноставно од кога било досега!

Целосни спецификации
Издавач Johannes Oppermann
Страница на издавачи http://www.blogdesk.org/en/index.htm
Датум на издавање 2009-02-22
Датум на додавање 2012-09-26
Категорија Интернет софтвер
Под категорија Софтвер и алатки за блогирање
Верзија 2.8
Барања за ОС Windows 2000/XP/Vista/7
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 193

Comments: