Favorites Inspector

Favorites Inspector 6.50

Windows / Candlelight Software / 1059 / Целосни спецификации
Опис

Ако сте страствен корисник на Internet Explorer, знаете колку е важно да ги организирате вашите Омилени. Но, што се случува кога врските во вашите Омилени повеќе не работат? На крајот губите време кликнувајќи на мртви врски и се фрустрирате со пораката за грешка 404. Таму доаѓа инспекторот за омилени.

Favorites Inspector е моќна алатка која ви овозможува лесно да управувате со вашите омилени на Internet Explorer. Со овој софтвер, можете брзо и лесно да ги организирате вашите обележувачи, да бришете дупликати, па дури и да ги увезувате/извезувате во други прелистувачи.

Но, најдобриот дел од Favorites Inspector е неговата способност да потврди дали вашите зачувани омилени сè уште постојат. Ова значи дека секој пат кога ќе кликнете на врската во списокот со омилени, таа ќе се тестира за да се види дали сè уште е валидна. Ако не може да се пристапи до веб-страница или е отстранета, таа ќе биде означена за да можете дополнително да истражувате.

Самата оваа функција го прави Favorites Inspector суштинска алатка за секој кој многу се потпира на нивните обележувачи за работа или лична употреба. Нема повеќе губење време со кликнување на мртви врски или обидувајќи се да запомните кои страници биле доволно важни за да се обележат на прво место.

Покрај неговите можности за верификација, Favorites Inspector нуди и неколку други корисни функции:

- Организирајте ги вашите обележувачи: со овој софтвер, можете лесно да ги сортирате сите ваши обележувачи и да ги организирате во папки за лесен пристап.

- Избришете дупликати: Ако некогаш случајно сте ја обележале истата локација двапати (или повеќе), тогаш знаете колку фрустрирачки може да биде обидот да го пронајдете вистинскиот подоцна. Со инспекторот за омилени, дупликатите обележувачи автоматски се откриваат и бришат.

- Увоз/извоз на обележувачи: Дали треба да ги префрлите вашите обележувачи од еден прелистувач или компјутер на друг? Нема проблем! Со овој софтвер, увозот/извозот на обележувачи е брз и лесен.

Севкупно, ако барате сигурен начин да управувате и да ја одржувате вашата листа на омилени на Internet Explorer и истовремено да се осигурате дека сите врски се сè уште валидни - тогаш не гледајте подалеку од Favorites Inspector!

Целосни спецификации
Издавач Candlelight Software
Страница на издавачи http://www.candlelight.com
Датум на издавање 2012-10-10
Датум на додавање 2012-10-10
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и приклучоци на Internet Explorer
Верзија 6.50
Барања за ОС Windows 95, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 7, Windows XP
Барања Internet Explorer 2.0 or above
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 1059

Comments: