Automatic Wallpaper Changer Plus

Automatic Wallpaper Changer Plus 1.1

Windows / Abhisoft Technologies / 335 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од зјапање во истата стара позадина на работната површина од ден на ден? Дали сакате да има лесен начин да ја промените вашата позадина без да морате рачно да ја менувате секој пат? Не гледајте подалеку од Automatic Wallpaper Changer Plus!

Оваа моќна алатка ви овозможува автоматски да ја менувате позадината на работната површина во одредени интервали, давајќи му на вашиот компјутер нов изглед секогаш кога ќе седнете на работа или играње. Со Automatic Wallpaper Changer Plus, можете да изберете кој било број на слики, па дури и папка што содржи слики што ќе се прикажуваат како позадина. И со можноста да го поставите временскиот интервал од секои 3 минути до 6 часа, можете да приспособите колку често вашата позадина се менува врз основа на вашите преференции.

Една од најдобрите работи за Automatic Wallpaper Changer Plus е колку е лесно да се користи. Програмата е лесно достапна од системската лента, така што можете брзо да правите промени или да ги приспособувате поставките без да го прекинувате работниот тек. И со поддршка за популарни формати на слики како. JPG,. БМП,. GIF, и. PNG, нема потреба да се грижите за проблемите со компатибилноста.

Но, тоа не е сè - Automatic Wallpaper Changer Plus, исто така, доаѓа полн со дополнителни функции што го прават да се издвојува од другите алатки за менување тапети на пазарот. На пример:

- Можете да изберете дали тапетите ќе бидат растегнати или центрирани на екранот или не

- Можете да поставите различни позадини за секој монитор ако имате повеќе екрани

- Можете да додадете специјални ефекти како филтри за замаглување или сиви тонови за да им дадете уникатен изглед на вашите позадини

- Можете дури и да закажувате одредени позадини за одредени периоди од денот (на пр. смирувачка природна сцена за време на работното време и забавен цртан лик по работното време)

Севкупно, ако барате лесен начин да го задржите вашиот десктоп да изгледа свеж и интересен без да вложувате дополнителни напори сами, Automatic Wallpaper Changer Plus дефинитивно вреди да се провери. Со својот кориснички интерфејс и приспособливи опции, сигурно ќе стане една од вашите алатки за персонализирање на вашето компјутерско искуство!

Целосни спецификации
Издавач Abhisoft Technologies
Страница на издавачи http://www.abhisoft.net
Датум на издавање 2012-10-23
Датум на додавање 2012-10-23
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Уредници и алатки за тапети
Верзија 1.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 335

Comments: