Bigasoft BlackBerry Ringtone Maker

Bigasoft BlackBerry Ringtone Maker 1.9.3.4650

Опис

Bigasoft BlackBerry Ringtone Maker е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да креирате уникатни мелодии за вашиот BlackBerry паметен телефон. Со овој софтвер, можете да извлекувате музика или звуци од видеа во различни формати како AVI, MPEG, WMV, DivX, MP4, H.264/AVC, AVCHD, MKV, RM, MOV и повеќе на вашиот BlackBerry.

Покрај видео датотеките, Bigasoft BlackBerry Ringtone Maker поддржува и аудио датотеки во MP3, WMA и WAV формати. Ова значи дека можете лесно да ги конвертирате вашите омилени песни во мелодии за вашиот BlackBerry телефон.

Една од најдобрите карактеристики на Bigasoft BlackBerry Ringtone Maker е неговата способност да го приспособи времетраењето на рингтонот. Можете лесно да ја прилагодите должината на тонот на ѕвонење според вашата желба. Оваа функција е особено корисна ако сакате да користите одреден дел од песната како рингтон.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата способност да ја прилагоди јачината на ѕвонењето. Можете да ја зголемите или намалите јачината на тонот на ѕвонење во зависност од тоа каде сте и колку гласно или тивко треба да биде.

Bigasoft BlackBerry Ringtone Maker нуди и неколку ефекти кои ви овозможуваат уште повеќе да ги персонализирате вашите мелодии. На пример, можете да додавате ефекти за избледување и избледување на почетокот и на крајот на секој рингтон.

Најновата верзија на Bigasoft BlackBerry Ringtone Maker е ажурирана со нови функции како прикажување на времетраењето на клиповите и поддршка за имиња на датотеки на Unicode. Овие ажурирања им олеснуваат на корисниците да ја покажат својата личност преку нивниот избор на мелодии.

Севкупно, Bigasoft BlackBerry Ringtone Maker е одлична алатка за секој кој сака брзо и лесно да креира уникатни мелодии за својот паметен телефон BlackBerry. Неговиот кориснички интерфејс го прави достапен дури и за оние кои не се запознаени со технологијата, додека неговите моќни карактеристики го прават погоден и за напредни корисници.

Ако барате доверливо софтверско решение кое ќе ви помогне лесно да креирате сопствени мелодии од музичката библиотека, тогаш не гледајте подалеку од Bigasoft Blackberry Ring Tone!

Целосни спецификации
Издавач Bigasoft
Страница на издавачи http://www.bigasoft.com/
Датум на издавање 2012-09-24
Датум на додавање 2012-10-28
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 1.9.3.4650
Барања за ОС Windows 2000/XP/2003/Vista/Server 2008/7/8
Барања None
Цена $9.95
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 3735

Comments: