Ringtone Downloader

Ringtone Downloader 2.11

Windows / Ringtone Download / 519 / Целосни спецификации
Опис

Ringtone Downloader е моќен софтвер за MP3 и аудио кој ви овозможува да преземете еден од 1.000.000 висококвалитетни и популарни мелодии. Со оваа програма, можете лесно да го најдете и преземете совршениот рингтон за вашиот телефон со само неколку кликања. Без разлика дали имате уред iPhone, Android, BlackBerry или Windows Phone, Ringtone Downloader ги поддржува сите.

Процесот на преземање рингтонови никогаш не бил полесен со Ringtone Downloader. Софтверот е дизајниран да го направи процесот што е можно побрз и безболен. Сè што треба да направите е да го внесете насловот на песната или името на изведувачот во лентата за пребарување и притиснете го копчето „Барај“. Програмата потоа ќе прикаже листа на достапни тонови на ѕвонење што одговараат на вашите критериуми за пребарување.

Откако ќе го пронајдете совршениот рингтон за вашиот уред, едноставно изберете го излезниот формат што го сакате (.M4R за употреба со iPhone или. MP3) и кликнете на копчето „Преземи“. За само секунди, вашиот нов рингтон ќе биде преземен и подготвен за употреба на вашиот уред.

Една од најдобрите работи за преземачот на рингтонови е неговиот огромен избор на висококвалитетни мелодии. Со над 1 милион достапни опции, сигурно ќе има нешто за сечиј вкус! Можете да пребарувате низ различни жанрови како поп музика, рок музика или дури и класична музика.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност со различни уреди, вклучувајќи iPhone (сите модели), телефони со Android (Samsung Galaxy S21 Ultra 5G), телефони BlackBerry (BlackBerry KEY2 LE) и телефони со Windows (Microsoft Lumia 950 XL). Ова значи дека без разлика каков тип на телефон имате, Ringtone Downloader ве опфатил!

Покрај леснотијата за користење и компатибилноста со повеќе уреди, Ringtone Downloader нуди и некои напредни функции како што се приспособување на мелодиите со нивно отсекување до одредена должина или додавање на избледени/избледени ефекти.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за преземање висококвалитетни мелодии на вашиот мобилен уред, тогаш не гледајте подалеку од Ringtone Downloader! Едноставниот интерфејс во комбинација со неговиот огромен избор го прави еден од нашите најдобри избори кога станува збор за алатките за MP3 и аудио софтвер.

Целосни спецификации
Издавач Ringtone Download
Страница на издавачи http://www.ringtone-downloader.net/company.html
Датум на издавање 2012-11-05
Датум на додавање 2012-11-05
Категорија MP3 и аудио софтвер
Под категорија Софтвер за мелодија
Верзија 2.11
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 519

Comments: