Get System Info ActiveX

Get System Info ActiveX 2.0

Windows / IncreaseCore Tech / 119 / Целосни спецификации
Опис

Добијте информации за системот ActiveX: Најдобрата алатка за програмери за стекнување информации за системот

Дали сте програмер кој бара ефикасен и сигурен начин за стекнување информации за системот? Не гледајте подалеку од Get System Info ActiveX, врвната ActiveX компонента за програмери. Со оваа моќна алатка што ви стои на располагање, можете лесно да го прочитате серискиот број на хард дискот или CPUID со само неколку кликања.

Секој хард диск има единствен сериски број, а понекогаш е неопходно да се добијат овие информации за да се создаде ID на машината или да се шифрира број. Добијте информации за системот ActiveX го олеснува и ефикасно добивањето на овие клучни податоци, овозможувајќи ви да го насочите вашиот развојен процес и да создадете поефективен софтвер.

Но, тоа не е сè што има да понуди Get System Info ActiveX. Оваа разновидна алатка, исто така, обезбедува пристап до широк опсег на други системски информации, вклучувајќи:

- Верзија на оперативен систем

- Тип на процесор

- Користење на меморија

- Детали за мрежниот адаптер

- И уште повеќе!

Со својот интуитивен интерфејс и сеопфатен сет на функции, Get System Info ActiveX е совршено решение за програмери на кои им е потребен брз и лесен пристап до критичните информации за системот. Без разлика дали работите на десктоп апликации или проекти базирани на веб, оваа моќна алатка ќе ви помогне да ја завршите работата побрзо и поефикасно од кога било досега.

Па зошто да чекаме? Преземете го Добијте системски информации ActiveX денес и почнете да ги користите неговите многубројни придобивки!

Целосни спецификации
Издавач IncreaseCore Tech
Страница на издавачи http://www.file-expert.com
Датум на издавање 2012-11-07
Датум на додавање 2012-11-06
Категорија Алатки за програмери
Под категорија ActiveX
Верзија 2.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 119

Comments: