SL Talking Notepad

SL Talking Notepad 7.0

Опис

SL Talking Notepad: Напредна бележница со моќ на говор

Дали сте уморни од мака да читате мали фонтови на екранот на вашиот компјутер? Дали имате потешкотии со читањето поради слаб вид или други оштетувања на видот? Ако е така, SL Talking Notepad е совршено решение за вас. Овој напреден софтвер за бележник ја има моќта на говорот, овозможувајќи му лесно да чита на глас која било текстуална датотека.

SL Talking Notepad е софтвер за продуктивност дизајниран за студенти и професионалци. Со функции како што се Speak, Pause, Resume, Voice Speed, Save As и приспособливи функции за прикажување, како што се достапни големи фонтови и печат на датум. Тоа е идеална алатка за секој на кој му е потребна помош при задачите за читање или пишување.

Една од клучните придобивки на SL Talking Notepad е неговата способност да вчита и зборува која било текстуална датотека. Ова значи дека можете лесно да избирате, копирате и залепите од документи на Word или други извори во SL Talking Notepad и да го прочитате на глас за вас. Оваа функција го прави одлична алатка за студенти на кои им е потребна помош при ревизија или секој кој сака да ги подобри своите вештини за читање.

Покрај неговите способности за говор, SL Talking Notepad вклучува и приспособливи карактеристики на екранот, како што се големи фонтови, кои се совршени за оние со слаб вид. Функцијата за печат на датум им овозможува на корисниците да следат кога датотеките биле креирани или изменети, што го олеснува организирањето од кога било досега.

Друга одлична карактеристика на SL Talking Notepad е неговата способност да зачувува нови датотеки во која било папка на вашиот компјутер. Ова значи дека можете лесно да ја организирате вашата работа на начин што има смисла за вас, без да се грижите за губење на важни информации.

Севкупно, ако барате напреден софтвер за бележник кој има моќ на говор и приспособливи карактеристики на екранот, тогаш не гледајте подалеку од SL Talking Notepad! Погоден е за секој кој има потешкотии со читањето или слаб вид што го прави суштинска алатка во денешното дигитално доба каде што силно се потпираме на компјутерите во нашиот секојдневен живот.

Целосни спецификации
Издавач Shirley Loach
Страница на издавачи http://www.JackPotFruit.com
Датум на издавање 2012-11-13
Датум на додавање 2012-11-13
Категорија Софтвер за продуктивност
Под категорија Софтвер за текст во говор
Верзија 7.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows NT, Windows 2000, Windows 8, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 441

Comments: