NCandE Full

NCandE Full 1.6

Опис

NCandE Full: The Ultimate Notepad++ компајлер и извршител

Дали сте уморни од префрлање помеѓу уредувачот на текст и компајлерот секогаш кога сакате да го извршите вашиот код? Дали сакате да постои начин да се насочи процесот и да се направи поефикасен? Не гледајте подалеку од NCandE Full, врвниот компајлер и извршител на Notepad++.

NCandE Full е програмерска алатка која му дава можност на популарниот текстуален уредувач на Notepad++ да компајлира и стартува Java, C++, Python, Lua и Batch код. Со инсталиран NCandE Full, можете лесно да пристапите до функциите „Build“ и „Execute“ под командата Run во Notepad++. Овие команди автоматски откриваат кој компајлер е неопходен за датотеката што ги извршува.

Но, тоа не е се. NCandE Full, исто така, вклучува вградена алатка „Change Paths“ која ви овозможува лесно да ги приспособите стандардните патеки за компајлери. Ова значи дека ако имате специфични компајлери инсталирани на вашиот систем или сакате да користите различни верзии на компајлери од оние вклучени во NCandE Full, можете лесно да ги интегрирате во вашиот работен тек.

Една од истакнатите карактеристики на NCandE Full е нејзините чести ажурирања. Софтверот редовно се ажурира за да се зголеми јазичната поддршка и да се обезбеди компатибилност со новите верзии на Notepad++. Ова значи дека како што се појавуваат нови програмски јазици или се развиваат постојните, NCandE Full ќе биде подготвен да ги поддржи.

Друга придобивка од користењето на NCandE Full се неговите сеопфатни упатства. Софтверот доаѓа со детална документација која опфаќа сè, од инсталација до прилагодување. И бидејќи често се ажурира заедно со самиот софтвер, можете да бидете сигурни дека сите промени или нови функции се детално опфатени.

Ако сето ова звучи премногу добро за да биде вистина, размислете за ова: кога инсталирате NCandE Full, тоа ги вклучува не само најновите поддржани компајлери, туку и ја инсталира најновата верзија на Notepad++. Ова значи дека ако веќе не користите Notepad++, сега можеби е одлично време за почеток!

Во краток преглед:

-NCandE целосно ја доделува способноста за уредувач на текст Notepad++ за компајлирање и извршување на Java, C++, Python, Lua, Batch код.

-Функциите „Изгради“ и „Изврши“ додадени под командата Изврши во NP++

-Алатката „Change Paths“ овозможува прилагодување на стандардните патеки за компајлери

-Честите ажурирања ја зголемуваат јазичната поддршка

-Вклучени се сеопфатни упатства

- Најновите поддржани компајлери и верзијата NP++ вклучени при инсталацијата

Па зошто да чекаме? Преземете го NCandE целосно денес и издигнете го вашиот работен тек на кодирање на нови височини!

Целосни спецификации
Издавач rusark91
Страница на издавачи http://rusark91.users.sourceforge.net/
Датум на издавање 2012-11-16
Датум на додавање 2012-11-16
Категорија Алатки за програмери
Под категорија Толкувачи и компајлери
Верзија 1.6
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 162

Comments: