Space Colony HD Patch

Space Colony HD Patch 1.2

Windows / Firefly Studios / 844 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте обожавател на класичната игра Space Colony? Дали сакате да го доживеете во висока дефиниција? Не гледајте подалеку од лепенката Space Colony HD! Овој лепенка ја надградува вашата игра до новата HD верзија, овозможувајќи повеќе резолуции во зависност од вашата конфигурација. Со максимална резолуција од 2560x1600, ќе можете да го видите секој детал од вашата колонија како никогаш досега.

Не само што оваа закрпа ја подобрува графиката на Space Colony, туку вклучува и осум досега невидени официјални бонус кампањи и претходно објавената кампања за бонус Cobash. Овие кампањи ќе обезбедат часови дополнителна игра и предизвици дури и за најискусните играчи.

Но, тоа не е сè - овој лепенка вклучува и шест кампањи создадени од корисниците од SpaceColonyFans.net! Овие кампањи направени од фановите се внимателно избрани и тестирани за да се осигураат дека се компатибилни со HD верзијата на Space Colony. Со толку многу нови достапни содржини, никогаш нема да останете без работи што треба да ги направите во вашата колонија.

Space Colony HD-лепенката е компатибилна со Windows 2000/XP/7/8, па без разлика кој оперативен систем го користите, можете да уживате во сите овие возбудливи нови функции. И бидејќи оваа лепенка е оптимизирана за SEO (оптимизација на пребарувачот), лесно е да се најде на нашата веб-локација меѓу нашиот широк избор на софтвер и игри.

Па зошто да чекаме? Надградете ја вашата копија од Space Colony денес со HD-лепенката и искусете го сето она што оваа класична игра може да го понуди во неверојатна висока дефиниција.

Целосни спецификации
Издавач Firefly Studios
Страница на издавачи http://www.fireflyworlds.com
Датум на издавање 2012-11-16
Датум на додавање 2012-11-16
Категорија Игри
Под категорија Игри со стратегија во реално време
Верзија 1.2
Барања за ОС Windows Vista, Windows, Windows 2000, Windows 8, Windows 7, Windows XP
Барања Processor: 1.4 GHz Graphic card: 3D graphics card compatible with DirectX 9 RAM: 512 MB Download Size: 1.87 GB Hard drive: 872 MB
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 844

Comments: