Power Screensaver Builder Professional Edition

Power Screensaver Builder Professional Edition 4.2

Опис

Power Screensaver Builder Professional Edition е моќна софтверска алатка која ви овозможува брзо и лесно да креирате и дистрибуирате свои професионални скринсејвери за слајдови со слики, скринсејвери за филм со флеш Shockwave, скринсејвери за видео филмови AVI или MPEG. Со овој софтвер, можете да си дадете моќ да креирате скринсејвери за семејството и пријателите или едноставно да направите скрин сејвер за ваше уживање.

Една од клучните карактеристики на Power Screensaver Builder Professional Edition е неговата способност да креира скринсејвери за shareware кои ќе истечат по периодот на евалуација и бараат код за регистрација. Ова го прави идеална алатка за програмери кои сакаат да ја дистрибуираат својата работа на пробна основа пред да бараат од корисниците да ја купат целосната верзија.

Софтверот, исто така, нуди повеќе од 160 преодни ефекти за вашите скринсејвери за приказ на слајдови со слики, што ви овозможува да ја приспособите секоја медиумска датотека во вашиот проект. Можете да изберете од 23 графички формати и 161 ефект на транзиција за заштитници на екранот на слајдови на слики. Дополнително, можете да поврзете одредени звучни датотеки со одредени слики, така што истиот звук и слика секогаш се репродуцираат заедно.

Друга одлична карактеристика на Power Screensaver Builder Professional Edition е неговата флексибилност кога станува збор за конфигурирање како се репродуцира блиц анимација. Ова значи дека можете да ја прилагодите секоја медиумска датотека во вашиот проект според вашите специфични потреби.

Во однос на употребливоста, Power Screensaver Builder Professional Edition е неверојатно лесен за користење со интуитивен интерфејс што го олеснува користењето дури и за почетници. Софтверот вклучува и детална документација која обезбедува чекор-по-чекор инструкции за тоа како ефективно да ги користите сите негови карактеристики.

Севкупно, ако барате моќна, но лесна за употреба алатка за брзо и лесно создавање скринсејвери со професионален изглед, тогаш не гледајте подалеку од Power Screensaver Builder Professional Edition!

Целосни спецификации
Издавач efiresoft
Страница на издавачи http://www.efiresoft.com
Датум на издавање 2012-11-15
Датум на додавање 2012-11-16
Категорија Скринсејвери и позадина
Под категорија Уредници и алатки за зачувување на екранот
Верзија 4.2
Барања за ОС Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања Internet Explorer 4.0 or higher
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 294

Comments: