Big Fish Coupons for Internet Explorer

Big Fish Coupons for Internet Explorer 1.1.0

Опис

Big Fish Coupons for Internet Explorer е екстензија на прелистувачот што ви помага да заштедите пари додека ги играте вашите омилени игри. Со овој софтвер, секој ден ќе бидете известени за нови купонски кодови, попусти и зделки на Big Fish Games. Ова значи дека можете да уживате во вашите омилени игри без да се скршите.

Екстензијата Big Fish Coupons е достапна за повеќе прелистувачи: Google Chrome, Internet Explorer и Firefox. Ова значи дека без разлика кој прелистувач претпочитате да го користите, сепак можете да ги искористите одличните зделки што ги нудат Big Fish Games.

Big Fish Games е добро познат и извонреден развивач и издавач на секојдневни игри. Тие нудат широк избор на игри во повеќе популарни жанрови како загатка, скриен објект, управување со времето, аркада и многу повеќе. Без разлика дали барате возбудлива авантура или само сакате да се опуштите со забавна игра после работа или училиште - Big Fish Games има по нешто за секого.

Една од најдобрите работи за Big Fish Games е тоа што тие поддржуваат повеќе јазици. Ова значи дека без разлика каде во светот се наоѓате или на кој јазик зборувате – секогаш има нешто забавно да се игра на вашиот јазик.

Со Big Fish купони за Internet Explorer инсталирани на вашиот прелистувач - никогаш не било полесно да се најдат одлични зделки за неверојатни игри! Ќе можете да заштедите пари додека уживате во повеќечасовна забава со пријателите и семејството.

Карактеристики:

1) Дневни известувања за нови купонски кодови

2) Попусти на популарни секојдневни игри

3) Достапно за повеќе прелистувачи: Google Chrome, Internet Explorer и Firefox

4) Широк избор на популарни жанрови како што се загатка и скриен објект

5) Поддржува повеќе јазици

Придобивки:

1) Заштедете пари додека ги играте вашите омилени игри

2) Уживајте во часови во забава со пријателите и семејството

3) Лесен пристап до дневни зделки

4) Нема потреба да пребарувате низ различни веб-страници во потрага по купони

5) Играјте на свој јазик

Како заклучок - ако сте некој кој сака да игра секојдневни игри, но не сака да троши премногу пари на нив - тогаш дефинитивно вреди да се размисли да инсталирате купони за големи риби за Internet Explorer! Со дневни известувања за нови купонски кодови и попусти достапни на сите големи прелистувачи - никогаш не било полесно или подостапно од сега!

Целосни спецификации
Издавач AnyTech
Страница на издавачи http://any-tech.ws/
Датум на издавање 2012-11-26
Датум на додавање 2012-11-26
Категорија Прелистувачи
Под категорија Додатоци и приклучоци на Internet Explorer
Верзија 1.1.0
Барања за ОС Windows 2003, Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања Internet Explorer 8+
Цена Free
Преземања неделно 1
Вкупно преземања 89

Comments: