VMware MAC Changer

VMware MAC Changer 1.0.1

Опис

Ако барате начин да креирате уникатни MAC адреси за вашите виртуелни машини, не гледајте подалеку од VMware MAC Changer. Оваа моќна алатка за подобрување на работната површина е дизајнирана да ви помогне да ја менувате датотеката со поставки и автоматски да генерирате случајни MAC адреси кои се уникатни за секоја машина.

Без разлика дали работите со VMware 4 или 5 виртуелни машини, овој софтвер е совршено решение за секој кој има потреба од слика на повеќе компјутери со софтвер кој бара единствена MAC адреса. Со својот лесен за користење интерфејс и моќните функции, VMware MAC Changer го олеснува креирањето на сопствени конфигурации кои ги задоволуваат вашите специфични потреби.

Една од клучните придобивки од користењето на VMware MAC Changer е неговата способност да го автоматизира процесот на генерирање на нови MAC адреси. Наместо рачно да ја креирате секоја адреса сами, овој софтвер ќе ја заврши целата работа за вас – заштедувајќи ви време и напор во процесот.

Друга одлична карактеристика на овој софтвер е неговата компатибилност и со оперативните системи Windows и Mac. Без разлика дали работите со компјутер или Mac, VMware MAC Changer може да ви помогне да креирате сопствени конфигурации кои работат беспрекорно на сите платформи.

Значи, ако барате лесен начин да генерирате уникатни MAC адреси за вашите виртуелни машини, не заборавајте да го проверите VMware MAC Changer денес! Со своите моќни функции и кориснички интерфејс, тоа е совршена алатка за секој кој сака да го насочи својот работен тек и да заврши повеќе за помалку време.

Целосни спецификации
Издавач PC TechZone
Страница на издавачи http://www.merlinsoftware.com
Датум на издавање 2012-11-25
Датум на додавање 2012-11-26
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Менаџери за виртуелна работна површина
Верзија 1.0.1
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows, Windows Server 2008, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 313

Comments: