Windows 8 Dev Icons

Windows 8 Dev Icons

Опис

Windows 8 Dev Icons е моќен софтвер за подобрување на работната површина кој е дизајниран да им помогне на програмерите лесно да пристапат до кодот за кој било симбол на „Segoe UI Symbol“. Оваа едноставна, но многу корисна апликација е суштинска алатка за програмерите на Windows 8 кои сакаат да создаваат визуелно привлечни и професионални апликации.

Со Windows 8 Dev Icons, можете брзо и лесно да го најдете кодот за кој било симбол на „Segoe UI Symbol“ без да барате низ бескрајна документација или да поминувате часови обидувајќи се да дознаете како да го направите тоа рачно. Софтверот обезбедува кориснички интерфејс што го олеснува користењето дури и на почетниците програмери.

Една од клучните карактеристики на Windows 8 Dev Icons е нејзината обемна библиотека со симболи. Софтверот вклучува над 1.000 симболи, што ја прави една од најсеопфатните достапни библиотеки. Без разлика дали ви се потребни икони за социјални медиуми, навигација или други вообичаени функции, ќе најдете се што ви треба во оваа библиотека.

Покрај својата обемна библиотека со симболи, иконите за развивачи на Windows 8 нуди и низа опции за прилагодување. Можете да изберете од различни големини и бои за секоја икона, па дури и да го приспособите нивниот изглед користејќи CSS листови со стилови. Ова ниво на прилагодување ви овозможува да креирате навистина уникатни икони кои совршено се совпаѓаат со дизајнот на вашата апликација.

Друга одлична карактеристика на Windows 8 Dev Icons е нејзината компатибилност со популарните развојни алатки како Visual Studio и Expression Blend. Ова значи дека можете лесно да го интегрирате софтверот во вашиот постоечки работен тек без да морате да учите нови алатки или техники.

Севкупно, ако сте програмер на Windows 8 и барате алатка која е лесна за употреба која ќе ви помогне да го рационализирате вашиот работен тек и да ја подобрите вашата продуктивност, тогаш не гледајте подалеку од иконите на Windows 8 Dev. Со својата обемна библиотека со симболи и моќни опции за прилагодување, овој софтвер сигурно ќе стане суштински дел од вашиот развојен пакет со алатки.

Целосни спецификации
Издавач MobSoul
Страница на издавачи http://www.lucaleone.info/
Датум на издавање 2012-12-20
Датум на додавање 2012-12-20
Категорија Подобрувања на работната површина
Под категорија Алатки за икони
Верзија
Барања за ОС Windows, Windows 8
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 127

Comments: