Career Igniter Resume Builder

Career Igniter Resume Builder 1.0

Windows / Career Igniter / 18807 / Целосни спецификации
Опис

Дали сте уморни од трошење часови обидувајќи се да создадете совршена биографија? Не гледајте подалеку од Career Igniter Resume Builder. Нашиот софтвер кој е лесен за употреба ви овозможува да креирате биографија со професионален изглед за само неколку минути.

Со Career Igniter, нема потреба да се грижите за форматирање или дизајн. Едноставно пополнете го нашиот производител на биографија со вашите информации за контакт, цел, образование и сертификати, работно искуство, вештини и препораки. Нашиот софтвер ќе се погрижи за останатото со генерирање на полиран и впечатлив резиме за да можете да го преземете во формат Microsoft Word.

Во Career Igniter, веруваме дека секој треба да има пристап до достапни алатки за успех во кариерата. Затоа го создадовме нашиот градител на резимеа - така што секој може да создаде резиме без да мора да плаќа за скапи услуги за пишување.

Нашиот софтвер е совршен за оние кои бараат работа во која било фаза од нивната кариера. Без разлика дали само што почнувате или сакате да направите промена, Career Igniter Resume Builder може да ви помогне да ги покажете своите вештини и искуство во најдобро можно светло.

Но, немојте само да го прифатите нашиот збор за тоа - еве некои од клучните карактеристики што го прават Career Igniter да се издвојува од другите производители на резимеа на пазарот:

Лесен за употреба интерфејс: Нашиот кориснички интерфејс го прави едноставно и едноставно внесувањето на сите ваши релевантни информации во нашиот систем.

Приспособливи шаблони: изберете од различни приспособливи шаблони што одговараат на вашиот стил и преференции.

Експертски совети: Добијте стручни совети за тоа како да создадете ефективна објективна изјава или да ги истакнете вашите најважни вештини.

Повеќе формати: преземете го готовиот производ во повеќе формати, вклучително PDF или документи на Microsoft Word за да може лесно да го споделите со потенцијалните работодавци онлајн или офлајн

Неограничени уредувања: направете онолку колку што е потребно додека не бидете задоволни со конечниот резултат

Поддршка 24/7: Ако некогаш имате какви било прашања во врска со користењето на нашиот софтвер или ви треба помош за решавање проблеми, нашиот тим за поддршка на клиентите е достапен 24/7 преку е-пошта или телефон

Покрај овие карактеристики, нудиме и конкурентни опции за цени, така што секој може да си дозволи пристап до оваа моќна алатка. Без разлика дали барате опција за еднократно купување или сакате постојан пристап преку еден од нашите планови за претплата - имаме по нешто за секого!

Па што чекаш? Започнете да ја градите својата кариера од соништата денес со Career Igniter Resume Builder!

Целосни спецификации
Издавач Career Igniter
Страница на издавачи http://www.careerigniter.com
Датум на издавање 2013-01-02
Датум на додавање 2013-01-02
Категорија Деловен софтвер
Под категорија Продолжи софтвер
Верзија 1.0
Барања за ОС Windows 8, Windows Vista, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free
Преземања неделно 2
Вкупно преземања 18807

Comments: