Easy WMV/ASF/ASX to DVD Burner

Easy WMV/ASF/ASX to DVD Burner 2.5.8

Windows / Ether Software / 12629 / Целосни спецификации
Опис

Easy WMV/ASF/ASX to DVD Burner е моќен и лесен за користење софтвер кој ви овозможува да ги конвертирате вашите WMV, ASF и ASX датотеки во висококвалитетни DVD-а. Со овој софтвер, можете лесно да креирате ДВД-а со професионален изглед со само неколку кликања на глувчето.

Без разлика дали сакате да креирате ДВД од вашите омилени домашни видеа или да снимате збирка филмови на еден диск, Easy WMV/ASF/ASX на DVD режач има се што ви треба. Овој софтвер поддржува и NTSC и PAL ТВ системи, како и сооднос 4:3 и 16:9. Поддржува и дискови од 4,7 и 8,5 GB.

Една од клучните карактеристики на Easy WMV/ASF/ASX на DVD режач е неговата брзина. Овој софтвер е дизајниран да биде брз и ефикасен, за да можете брзо да ги конвертирате вашите датотеки во ДВД без да го жртвувате квалитетот. Добиените ДВД-а се со висок квалитет и изгледаат одлично на кој било ТВ или компјутерски екран.

Друга одлична карактеристика на Easy WMV/ASF/ASX на DVD режач е неговата леснотија на користење. Корисничкиот интерфејс е интуитивен и лесен за навигација, што им го олеснува создавањето на ДВД-а со професионален изглед дури и за почетниците за кратко време.

Покрај основната функционалност, Easy WMV/ASF/ASX на DVD режач вклучува и неколку напредни функции кои ви овозможуваат поголема контрола врз финалниот производ. На пример, овој софтвер ви овозможува да ги приспособите шаблоните на менито за вашите ДВД-а така што тие ќе одговараат на вашиот личен стил или брендирање.

Можете исто така да додавате преводи или аудио записи на различни јазици доколку е потребно - совршено за создавање меѓународни верзии на вашите видеа или филмови.

Севкупно, ако барате лесна за употреба, но моќна алатка за конвертирање на вашите видео датотеки во висококвалитетни ДВД-а, тогаш не гледајте подалеку од Easy WMV/ASF/ASX на DVD режач!

Целосни спецификации
Издавач Ether Software
Страница на издавачи http://www.divxtodvd.net
Датум на издавање 2013-01-09
Датум на додавање 2013-01-09
Категорија Видео софтвер
Под категорија ДВД режачи
Верзија 2.5.8
Барања за ОС Windows 2003, Windows 2000, Windows Vista, Windows 98, Windows Me, Windows, Windows 7, Windows XP
Барања None
Цена Free to try
Преземања неделно 0
Вкупно преземања 12629

Comments: